Garlic bread umplută cu cârnăciori

Apare în Aperitive, Mancaruri cu carne

Garlic bread umplută cu cârnăciori
4 voturi
4 4

Atunci când ai poftă de ceva bun și rapid, o baghetă la cuptor, umplută cu cârnăciori și stropită cu unt și usturoi te scoate din încurcătură. Se face repede, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și, în mai puțin de jumătate de oră, veți obține o gustare sau, de ce nu, o masă delicioasă și rapidă. 

Pentru un plus de savoare (dar și de calorii), puteți înveli cârnăciorii în felii de cașcaval înainte de a-i băga în pâine. Garantăm că rezultatul nu are cum să vă dezamăgească. 

Ingrediente

  • 2 baghete
  • 4 cremvurști sau cârnăciori afumați
  • 50 g unt topit
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lingurițe pătrunjel
  • sare
  • piper
Timp de preparare: 30 minute
Vezi si:

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Tăiați capetele baghetelor, apoi tăiați-le în bucăți de dimensiunea cârnăciorilor. Scoateți miezul bucăților de baghetă, cu ajutorul unei linguri.

Introduceți fiecare cârnăcior într-o bucată de baghetă și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Amestecați untul topit, cu parmezanul, pătrunjelul tocat, usturoiul zdrobit, sare și piper. Ungeți baghetele cu acest amestec din abundență și dați la cuptor pentru 15-20 de minute sau până când pâinea s-a rumenit.

Poftă bună!
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Cârnăciori înveliți în foietaj

Dintre toate mâncărurile, deserturile și gustările simple și rapide sunt preferatele noastre. Genul acela de gustări perfecte pentru...

Garlic bread - cel mai gustos mod de a savura pâinea

Sigur ați auzit de garlic bread . Sau pâine cu usturoi, pe românește. Se găsește congelată, la supermarket, dar este și mai...

Banana bread - cea mai simplă rețetă de chec cu banane

Banana bread (sau checul de banane , cum este cunoscut în bucătăria românească) este o prăjitură foarte simplu de...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta