Fursecuri de ciocolata, trecute prin zahar pudra - un desert binevenit oricand.

Fursecuri De Ciocolata
Timp total 5 ore

Ingrediente

  • 1 cana cacao
  • 2 cani zahar alb
  • 1/2 cana ulei vegetal
  • 4 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 cani faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 cana zahar pudra

Mod de preparare

1. Intr-un bol mediu, se amesteca cacao, zahar alb si ulei. Se adauga ouale, pe rad, apoi vanilie. Se incoporeaza faina, praful de copt si sare. Se acopera aluatul si se raceste timp de cel putin 4 ore.

2. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se ruleaza aluatu sub forma unor bile (se poate folosi o lingura pentru a folosi o cantitate aproximativ egala de aluat). Se trece fiecare bila prin zahar pudra, apoi se pun in tava pregatita.

3. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 10-12 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se servesc.