Fursecurile cu gem de zmeura sunt perfecte langa cafeaua de dimineata.

Fursecuri Cu Zmeura Si Migdale
Timp total 1 oră și 15 minute

Ingrediente

  • 1 cana de unt
  • 2/3 cana de zahar
  • 1/2 lingurita esenta de migdale
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana gem de zmeura
  • 1/2 cana de zahar
  • 3/4 lingurita esenta de migdale
  • 1 lingurita lapte

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Intr-un bol mediu, se bate untul impreuna cu zaharul pana la omogenizare. Se adauga 1/2 lingurita esenta de migdale. Se adauga faina pana cand se formeaza un aluat. Se ruleaza in bile si se pun pe foi de copt, intr-o tava. Se face o gaura mică in centrul fiecarei bile, folosind degetul mare si se umple gaura cu gem.

3. Se da la cuptor timp de 14-18 minute sau pana cand se rumeneste usor. Se lasa sa se raceasca 1 minut.

4. Intr-un bol mediu, se amesteca impreuna zahar pudra, 3/4 lingurita esenta de migdale si lapte pana la omogenizare. Se toarna usor peste cookie-uri calde.