Pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt si incredibil de gustoase.

Fursecuri cu citrice
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 1/8 lingurita sare
  • 1 ceasca de unt
  • 3/4 cesti de zahar pudra
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1/2 lingurita extract de migdale
  • 1 lingura de coaja de portocala rasa
  • 2 cani de merisoare uscate, tocate

Mod de preparare

1. Se combina faina, praful de copt si sarea intr-un castron; se pune deoparte. Se freaca zaharul pudra si untul cu un mixer electric intr-un castron mare, pana cand capata o consistenta cremoasa. Se adauga extractele de vanilie si migdale si coaja de portocale. Se incorporeaza amestecul de faina, apoi merisoarele, amestecand suficient pentru a se combina uniform.

2. Se imparte aluatul in 2 parti egale, apoi se formeaza cate o rulada din fiecare parte. Se infasoara fiecare rulada in folie de plastic si se raceste in frigider timp de cel putin 4 ore.

3. Se incalzeste cuptorul la 175C.

4. Se indeparteaza folia si se taie aluatul in felii. Se aranjeaza feliile pe o foaie de copt la aproximativ 1 cm distanta.

5. Se coc in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 10 minute.