Acest desert de ciocolată se face atât de repede, încât nici nu apuci să spui ”am poftă de ceva dulce”. Prepararea acestui fudge de ciocolată cu nuci durează exact 2 minute și este perfect atunci când nu aveți timp, răbdare sau dispoziție să stați mult în bucătărie, dar ați mânca totuși ceva bun.

Perfect și pentru când aveți musafiri care s-au anunțat în ultima clipă sau pentru când copiii vă cer ceva dulce și bun. 3 ingrediente și două minute sună prea bine ca să fie adevărat, nu-i așa? Și totuși, este. Fudge-ul de ciocolată cu nuci sau alune se prepară fix în timpul în care citiți această rețetă. 

Fudge de ciocolată - gata în 2 minute
Timp total 2 minute

Ingrediente

  • 250 g ciocolată sau fulgi de ciocolată
  • o cutie lapte condensat
  • 200 g nuci/ alune de pădure

Mod de preparare

Puneți ciocolata într-un bol termorezistent și puneți în cuptorul cu microunde pentru 1 minut și jumătate. Când ciocolata s-a topit, puneți laptele condensat și amenstecați bine.

Adăugați nucile sau alunele pe care le-ați tăiat cu cuțitul în bucăți mai mici. Puneți într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați la frigider înainte de a servi, pentru cel puțin 2 ore sau până când ciocolata s-a întărit.

Poftă bună!