Apare în Frisca, Prajituri cu crema, Dulciuri
Frișca naturală este cea mai bună atunci când aveți de preparat un desert, un tort sau o prăjitură. O puteți face din smântână lichidă, din lapte sau varianta vegetală, din lapte de cocos.
Frișca de cocos este foarte ușor de făcut, aromată, parfumată, cremoasă și mai ales vegetală. Poate fi savurată inclusiv în perioadele de post și de către vegetarieni.
Ingrediente
Mod de preparare
Lăsați laptele de cocos la frigider pentru cel puțin 12 ore înainte de a prepara frișca. Când vă apucați de treabă, umblați ușor cu conservele, pentru că apa s-a separat de partea cremoasă și va trebui să o scurgeți. Nu aveți nevoie de apa din lapte pentru această rețetă.Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. Incearca aceasta reteta cu ciocolata alba si piersici proaspete.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.
Un preparat simplu pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce.