Friptura De Porc Jamaicana
Timp total 2 ore și 30 minute

Ingrediente

  • 500 grame ceafa de porc
  • 1 pahar vin rosu
  • zeama de la o lamaie
  • 30 ml ulei de masline
  • 50 ml sos de soia
  • 2 lingurite oregano
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 ardei iute, tocat marunt
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Se amesteca toate ingredientele de mai sus.

2. Legam ceafa de porc cu o sfoara si o punem in marinata, la frigider, pentru minim 3 ore (indicat ar fi 24 ore). Se intorce din cand in cand pentru a se fragezi bine carnea pe toate partile.

3. Punem carnea intr-o tava cu gratar(care se umple cu apa pana la nivelul gratarului) si o bagam la cuptor, la 180 grade celsius, timp de 2 ore.