Frigarui Grecesti De Porc
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 500 grame pulpa de porc
  • 2 lingurite oregano
  • 2 lingurite cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare, piper
  • 1 ceapa
  • 10 bucati tortilla
  • 2 lamai
  • 1 varza alba (mica)

Mod de preparare

1. Se taie pulpa de porc in cubulete mici.

2. Se pune pe foc si se adauga apa cat sa o acopere. Punem sarea, piperul, oregano, boia dulce si cimbru.

3. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc 30-40 minute, verificandu-se din cand in cand, pana scade apa.

4. Cand apa a scazut, se prajeste putin carnea in grasimea ei (5-7 minute), pana prinde o culoare aramie.

5. Se ia de pe foc, se aseaza pe o farfurie, urmand a se servi cu tortilla (sau lipie), varza, ceapa si stropita cu lamaie.