Apare în Paine, Pizza, Focaccia
Atunci când vine vorba despre alternative pentru pâine, focaccia se numără printre opțiunile cele mai populare. Originară din bucătăria italiană, focaccia a devenit cunoscută în toată lumea. O puteți prepara simplă, sub formă de pâine. Cu parmezan, cu roșii, cu rozmarin proaspăt sau doar cu ulei de măsline. Astăzi vă propunem o rețetă de focaccia cu parmezan, delicioasă și ușoară, care poate fi servită atât ca atare, pe post de gustare, cât și pe post de pâine care însoțește alte alimente.
Ingrediente
Mod de preparare
Cerneți făina într-un bol. Faceți o gaură în mijloc și puneți acolo drojdia, sare, zahăr, după care turnați apa călduță. Amestecați până când obțineți o maia și lăsați-o așa câteva minute.O supa de sezon, potrivita pentru serile reci de toamna.
Conopida la cuptor nu este prima alegere atunci cand vine vorba de garnituri, insa rezultatul este delicios.
O garnitura perfecta pentru fripturi.
Iata o alternativa mai sanatoasa la mancarea fast-food.