Apare în Mancare gatita, Ficatei, Carne de pui
Ficățeii sunt o sursă importantă de proteine și fier și nu trebuie să lipsească din alimentație, într-un regim de viață echilibrat. Fie că alegeți să îi gătiți înăbușiți, la grătar sau la cuptor, există o mulțime de rețete care să îi pună în valoare și să le scoată în evidență gustul și proprietățile.
Astăzi vă propunem o rețetă de ficăței inspirată din bucătăria franceză, cu ceapă și vin alb, rumeniți la cuptor, foarte simplu de făcut.
Ingrediente
Mod de preparare
Curățați și spălați bine ficățeii în apă rece. Puneți-i într-o tavă, alături de sare, piper și ulei și amestecați bine totul. Dați tava la cuptor pentru 15 minute.Deserturile pe bază de paste și de orez sunt cele care ne aduc cel mai mult aminte de copilărie. Orez cu lapte, griș cu lapte, fidea cu lapte....
Ficatul de pui este o sursă excelentă de proteine și fier, dar mulți se feresc de el, din cauză că este pretențios de gătit. Dacă nu este pregătit...
Nimic nu se compară cu o supă de pasăre, cu tăiței de casă sau cu găluște. Una dintre cele mai gustoase și mai ușoare ciorbe pe care le puteți...
Una dintre cele mai bune supe pe care le puteți prepara este cea de pasăre cu tăiței de casă. Este foarte gustoasă, aromată, sănătoasă și este...