O reteta usoara si gustoasa, care e gata in numai o ora.

Dovlecei umpluti
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

3 dovlecei 450g carne tocata de porc 1 cana pesmet 1 catel de usturoi, tocat 900g sos de spaghete 1/2 ceasca de parmezan ras 1/2 ceasca de branza mozzarella maruntita

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se taie tulpinile dovleceilor si feliaza longitudinal. Se scot semintele si se pun intr-un castron. Se amesteca semintele cu carnea tocata, usturoi, pesmetul si branza parmezan. Se umplu dovleceii cu amestecul de carnati si se pun intr-o tava de copt. Se toarna sosul peste dovlecei si se acopera tava cu folie.

3. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute sau pana cand carnea este gatita. Se indeparteaza folia si se acopera cu mozzarella. Se lasa la cuptor pana cand se topeste branza.