Cum să faci cașcaval pane PERFECT

Apare în Aperitive

Cum să faci cașcaval pane PERFECT
32 voturi
3 32

Dacă ați încercat măcar o dată să faceți cașcaval pane, știți cât de enervant este când cașcavalul se topește și se împrăștie prin tigaie. 

Tocmai asta vrem să evităm astăzi și vă învățăm cum să faceți cașcaval pane perfect. Secretul constă în două detalii importante: crusta și congelarea cașcavalului înainte de a fi prăjit.
 

Ingrediente

  • 400 g cașcaval
  • 2 ouă
  • o cană făină
  • 2 căni pesmet
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute
Vezi si:

Mod de preparare

Bateți ouăle cu puțin piper. Tăiați cașcavalul în felii de grosimea degetului. Începeți să formați crusta: treceți fiecare bucată de cașcaval prin făină, apoi prin ou, prin pesmet, din nou prin ou și din nou prin pesmet.

În acest fel veți forma o crustă crocantă, care să protejeze cașcavalul și să nu se topească în timpul prăjirii. Puneți bucățile de cașcaval la congelator pentru cel puțin o oră înainte de a le prăji.

Puneți o tigaie cu ulei la încins și prăjiți cașcavalul pane pe ambele părți, 4-5 minute, până devine auriu.

Poftă bună!
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Dovlecei Pane Cu Prosciuto Si Mozzarella

Un fel principal demn de cele mai sofisticate restaurante.

Tiramisu Cheesecake, Mixul Perfect Intre Tiramisu Si Cheesecake

Mixul perfect intre Tiramisu si Cheesecake.

Supa De Rosii, O Reteta Simpla Care Merge Perfect Langa Un Sandvis Cu Branza

O supa simpla care merge perfect langa un sandvis cu branza.

Prajitura Cu Guinness Si Ciocolata Combina Perfect Ciocolata Si Berea

O prajitura care combina perfect ciocolata si berea.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta