Cremă de brânză cu ceapă verde

Apare în Aperitive

Cremă de brânză cu ceapă verde
3 voturi
5 3

Crema de brânză nu trebuie să lipsească de la niciun aperitiv, dar poate fi preparată și servită și pe post de gustare. Este simplu de făcut, aveți nevoie doar de câteva ingrediente banale și la îndemână, pe care cel mai probabil pe aveți în frigider.

Ingrediente

  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • 100 ml smântână
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 100 g unt
  • mărar proaspăt
Timp de preparare: 30 minute
Vezi si:

Mod de preparare

Mixați bine într-un bol untul cu brânza de vaci. Brânza trebuie să fie scursă de zer. Zdrobiți telemeaua și adăugați-o în amestec. Adăugați smântâna și mixați până când amestecul capătă un aspect cremos.

Tocați mărunt ceapa verde și mărarul și puneți-le peste crema de brânză, amestecând cu o lingură de lemn. Dacă mai este nevoie, asezonați cu sare și piper. Lăsați crema la frigider o jumătate de oră înainte de a servi.

Serviți cu pâine prăjită, tartine sau crochete. Poftă bună!
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Smoothie De Ceai Verde Si Legume, Inamicul Grasimii

Acest smoothie arde grasimea in exces dar este si un puternic antioxidant. Ceaiul verde accelereaza metabolismul iar broccoli si conopida au enzime...

Risotto Cu Fasole Verde Si Ricotta

Aceasta reteta rapida de risotto vegetarian o poti prepara atunci cand vrei sa economisesti timp.

Pizza Verde, O Varianta Sanatoasa Plina De Legume

Pizza nu este cel mai sanatos fel de mancare, dar daca totusi nu te poti abtine, incearca aceasta varianta plina de legume.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta