Crema de brânză nu trebuie să lipsească de la niciun aperitiv, dar poate fi preparată și servită și pe post de gustare. Este simplu de făcut, aveți nevoie doar de câteva ingrediente banale și la îndemână, pe care cel mai probabil pe aveți în frigider.

Cremă de brânză cu ceapă verde
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • 100 ml smântână
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 100 g unt
  • mărar proaspăt

Mod de preparare

Mixați bine într-un bol untul cu brânza de vaci. Brânza trebuie să fie scursă de zer. Zdrobiți telemeaua și adăugați-o în amestec. Adăugați smântâna și mixați până când amestecul capătă un aspect cremos.

Tocați mărunt ceapa verde și mărarul și puneți-le peste crema de brânză, amestecând cu o lingură de lemn. Dacă mai este nevoie, asezonați cu sare și piper. Lăsați crema la frigider o jumătate de oră înainte de a servi.

Serviți cu pâine prăjită, tartine sau crochete. Poftă bună!