Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • Ingrediente aluat:
  • 3 oua mici
  • 10 g drojdie uscata
  • 125 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 60 g unt
  • 550 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de lamaie
  • coaja de portocala optional
  • Ingrediente umplutura:
  • 200 g nuca macinata( eu doar am rupt-o in bucati mai mici)
  • 3 linguri mari cu cacao
  • 100 g zahar
  • 1 albus de ou
  • esenta de lamaie si rom (reteta originala nu are esenta de rom)
  • 2-3 linguri de lapte
  • Amestecati nuca macinata cu zaharul
  • cacao si albusul de ou batut
  • apoi puneti laptele fierbinte si amestecati pentru omogenizare.
  • Ingrediente pentru uns:
  • 1 albus de ou batut
  • zahar tos
  • (reteta originala: 1 galbenus
  • 2 linguri lapte)