Timp total 1 oră și 30 minute
Ingrediente
- Ingrediente aluat:
- 3 oua mici
- 10 g drojdie uscata
- 125 g zahar
- 200 ml lapte
- 60 g unt
- 550 g faina
- 1/2 lingurita sare
- esenta de lamaie
- coaja de portocala optional
- Ingrediente umplutura:
- 200 g nuca macinata( eu doar am rupt-o in bucati mai mici)
- 3 linguri mari cu cacao
- 100 g zahar
- 1 albus de ou
- esenta de lamaie si rom (reteta originala nu are esenta de rom)
- 2-3 linguri de lapte
- Amestecati nuca macinata cu zaharul
- cacao si albusul de ou batut
- apoi puneti laptele fierbinte si amestecati pentru omogenizare.
- Ingrediente pentru uns:
- 1 albus de ou batut
- zahar tos
- (reteta originala: 1 galbenus
- 2 linguri lapte)