Conopida coapta cu usturoi

Apare în Garnituri, Mancaruri, Mancaruri cu legume

Conopida coapta cu usturoi
5 voturi
3 5

Poti adauga condimente si ierburi aromate pentru a prepara acest fel de mancare pe gustul tau.

Ingrediente

  • 2 linguri de usturoi tocat
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 conopida mare, separata in florete
  • 1/3 cana branza parmezan, rasa
  • sare si piper negru
  • 1 lingurita de patrunjel proaspat tocat
Timp de preparare: 40 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se unge un vas termorezistent cu putin unt.

2. Se pun uleiul de masline si usturoiul intr-o punga care se poate sigila. Se adauga conopida si se agita pentru a se amesteca. Se toarna in vasul pregatit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

3. Se coace timp de 25 de minute, amestecand la jumatatea timpului de preparare. Se imprastie cu parmezan ras si patrunjel si se mai lasa in cuptor 3 pana la 5 minute.
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Conopida Gratinata

Daca te-ai saturat de garniturile traditionale, trebuie neaparat sa incerci aceasta reteta.

Piure De Cartofi Cu Usturoi

Aroma de usturoi se potriveste perfect cu un piure cremos.

Foietaj Cu Conopida

Un preparat care va fi indragit si de cei mai mofturosi copii.

Ciuperci Cu Rozmarin Si Usturoi

Acest sote de ciuperci e perfect pentru o garnitura. Pentru a-l transforma intr-un fel principal de mancare, adaugati paste fierte si o mana...

Piure De Conopida

Un preparat simplu, atunci cand vrei o garnitura speciala pentru o friptura.

Conopida Cu Parmezan Si Otet Balsamic

Conopida la cuptor nu este prima alegere atunci cand vine vorba de garnituri, insa rezultatul este delicios.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta