Adaugă rețeta »

Coaste filipineze

Apare în Carne de porc, Fripturi

Coaste filipineze
3 voturi
4 3

Coaste de porc, cu glazura de miere si condimente. Un gust care te dce cu gandul in Filipine.

Ingrediente

  • 2,7kg coaste de porc
  • 2 cepe, taiate in felii
  • 1 ceapa medie, tocata fin
  • 6 linguri de sos de soia
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 6 anason stelat
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 1 lingura de ghimbir proaspat ras
  • 1/2 ceasca de miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingură sos Worcestershire
  • 1 lingura de suc de lamaie
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se pun coastele intr-o oala cu apa, alaturi de 2 cepe, 4 linguri de sos de soia, piper si anason. Se fierbe. Se reduce caldura, se acopera si se lasa sa fiarba pana cand coastele sunt usor de strapuns, aproximativ 1 1/4 ore. Se amesteca ocazional.

2. Intre timp, se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga restul de ceapa tocata si se caleste, amestecand des, pana ce ceapa este moale. Se adauga ghimbir, miere, zahar, sos Worcestershire, suc de lamaie si restul de 2 linguri de sos de soia. Se fierbe, amestecand bine. Se ia de pe foc.

3. Se incalzeste cuptorul la 200C.

4. Folosind clestele, se aseaza coastele intr-un singur strat intr-o tava. Se toarna in mod uniform amestecul de miere si se coace in cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Coaste filipineze" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!