Apare în Dulciuri, Bauturi, Ciocolata
Ciocolata caldă este una dintre cele mai bune băuturi în sezonul rece. Dulce și catifelată, ciocolata caldă se poate obține acasă, la fel de bună cum este cea din restaurante, fără să folosiți ciocolată instant.
Secretul unei ciocolate calde ca la carte este să fie cremoasă și să nu aibă gustul acela prăfos, cum este cea la plic. Pentru a obține acest efect, trebuie să folosiți ciocolată adevărată, de calitate superioară. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi are un gust îndrăzneț, aparte, datorită combinației de condimente.
Ingrediente
Mod de preparare
Puneți laptele la fiert într-un vas pe foc. Adăugați scorțișoara, vanilia, nucșoara, cardamom, piperul și anasonul. Separat, topiți ciocolata la bain marie.O reteta care iti va economisi si timp si bani.
Ce faci atunci când ai prea multe clătite și vrei să le transformi într-un alt desert? Prepari o cremă de ciocolată cu alune și faci...
Mousse-urile sau spumele sunt deserturi extrem de fine și de ușor de făcut. Sunt genul acela de dulce care pare sofisticat și cu care puteți...
Care este cel mai rapid desert pe care puteți să îl preparați atunci când aveți poftă de ceva dulce? Desertul pe care vi-l propunem...
Deserturile simple, fără coacere, care se fac din câteva ingrediente sunt cele mai iubite și mai apreciate. Este și cazul bomboanelor pe...