Adaugă rețeta »

Castraveti murati in saramura

Apare în Muraturi, Castraveti murati

Castraveti murati in saramura
5 voturi
4 5

Ingrediente

  • (pentru un borcan de 4l)
  • 2,5 kg castraveti
  • 4 fire de marar cu seminte
  • doua linguri cu varf de sare grunjoasa
  • apa, dupa nevoie
Timp de preparare: 1 ora
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se spala castravetii si se taie la capete. Spalam si mararul.

2. Intr-un borcan mare se pun castravetii, mararul, sarea grunjoasa si apa, dupa nevoie.

3. Se pune capacul la borcan, doar de forma. Daca il infiletati se va crea o presiune prea mare.

4. Se pune borcanul intr-un castron mare de plastic deoarece castravetii vor fermenta si lichidul va da pe dinafara.

5. Se lasa sa fermenteze circa o saptamana, apoi castravetii se pot servi.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Castraveti murati in saramura" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Pate De Somon Afumat Cu Ridichii Si Castraveti Murati

Pateul de somon afumat, servit cu paine prajita si salata de muraturi, este un aperitiv excelent.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!