Adaugă rețeta »

Cartofi cu spanac

Apare în Garnituri

Cartofi cu spanac
2 voturi
3 2

Spanacul este un super-aliment, ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatie, iar aceasta reteta este un mod delicios de a-l folosi.

Ingrediente

  • 300g spanac congelat
  • 6 cartofi, curatati si tocati
  • 1/2 cana unt
  • 1 cana smantana
  • 1 lingura de ceapa tocata
  • 1 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de marar uscat
  • 1 cana branza Cheddar, rasa
Timp de preparare: 50 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175 C. Se unge un vas termorezistent cu putin unt.

2. Se gateste spanacul spanacul conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun cartofii intr-o oala cu suficienta apa pentru a-i le acoperi si se fierb timp de 15 minute. Se scurg si se paseaza.

3. Intr-un castron, se amesteca spanacul, piureul de cartofi, unt, smantana, ceapa, sare si marar. Se pune compozitia in vasul pregatit. Se acopera cu branza Cheddar.
Se coace 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste usor.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Cartofi cu spanac" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Negresa Cu Cartofi Dulci Si Cioolata Neagra

Legume in desert? Aceasta combinatie te va uimi!

Carnati Cu Mere Si Cartofi La Cuptor

Acest fel de mancare este perfect pentru sezonul rece.

Piure De Cartofi Cu Usturoi

Aroma de usturoi se potriveste perfect cu un piure cremos.

Rigatoni Cu Ricotta, Spanac Si Pancetta

O sa fi uimit de rapiditatea cu care vei prepara aceasta reteta.

Paine Condimentata, Cu Spanac

Ce poate fi mai gustos decat o paine preparata in casa? Una bogata in seminte si legume!

Pizza Cu Spanac Si Anghinare

Pentru un blat crocant, poti coace aceasta pizza intr-o tigaie de teflon.

Tocanita De Miel Cu Cartofi Si Rozmarin

O reteta plina de savoare, potrivita pentru noptile de toamna.

Paste Cu Cartofi Si Ardei Gras

Un mod inedit de a gati pastele.

Ravioli Cu Spanac

Aromele Italiei sunt exprimate cel mai bine prin simplitate: un strop de condimente, un pic de ulei si cina este pe masa in cateva minute.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!