Apare în Mancaruri cu legume, Mancaruri cu cartofi
Aproape că nu există cineva care să poată refuza o porție de cartofi prăjiți. Fie că îi servim simpli sau pe post de garnitură, cartofii prăjiți sunt unul dintre cele mai populare feluri de mâncare, mai ales că se prepară ușor și sunt ieftini. Singurul lor defect este că îngrașă și sunt nesănătoși, mai ales dacă îi prăjim în baie de ulei.
De aceea, astăzi vă propunem o rețetă de cartofi prăjiți la cuptor, crocanți și rumeniți, cu foarte puțin ulei. Sunt o alegere ideală, mai ales pentru copii și mesele lor, pentru a transforma un preparat nesănătos într-unul inofensiv.
Ingrediente
Mod de preparare
Curățați și spălați cartofii, iar după ce îi tăiați, scurgeți-i bine de apă. Tapetați cu prosoape de hârtie dacă este nevoie, pentru a absorbi excesul de apă. Puteți tăia cartofii pai sau în sferturi, dacă vreți să obțineți cartofi gen wedges.Legume in desert? Aceasta combinatie te va uimi!
Acest fel de mancare este perfect pentru sezonul rece.
Aroma de usturoi se potriveste perfect cu un piure cremos.
Un pranz usor de preparat si cu doar cateva ingrediente.