Timp total 1 oră și 41 minute

Ingrediente

  • Pt. blaturi avem nevoie de:
  • 4 ouă;
  • 200 gr. zahăr;
  • 100 ml. ulei;
  • 100 ml. apă fierbinte;
  • 250 gr. făină;
  • 1 praf de copt;
  • 1.5 lg. cacao.
  • Pt. cremă (în rețeta originală se fierbea doar o budincă de vanilie cu zahăr și lapte, apoi se adauga untului spumat, însă eu
  • am modificat crema după gusturile mele):
  • 1 plic budincă de vanilie (sau 2 lg. amidon);
  • 2 ouă;
  • 4 lg. zahăr;
  • 350 ml. lapte;
  • 1 ciocolată albă;
  • esență de vanilie;
  • 200 gr. unt.
  • Pt. glazură și decor:
  • 100 gr. ciocolată cu lapte;
  • 2 lg. ulei;
  • aprox. 100 gr. nucă de cocos.