Bruschete

Cum alegi pâinea pentru bruschete. Tipuri de pâine și beneficiile lor

În general, bruschetele se pot face cam cu orice fel de pâine. Însă, pentru ca rezultatul să fie unul cu adevărat deosebit, este importantă alegerea pâinii potrivite pentru pregătirea acestora.

Bruschete cu roșii, usturoi și busuioc. Cea mai gustoasă combinație

Bruschete cu roșii proaspete, tocate, cu usturoi, busuioc, ulei de măsline și oțet, servite pe felii prăjite de pâine.

Bruschete cu somon și mascarpone

Bruschete cu somon și mascarpone - un aperitiv crocant cu brânză cremoasă amestecată cu capere, suc de lămâie, ceapă și mărar proaspăt, peste felii subțiri de somon afumat.

Bruschete cu somon afumat și cremă de brânză

Pentru bruschetele cu somon afumat și cremă de brânză. aveți nevoie de o baghetă, somon afumat, ierburi, cremă de brânză și câteva ingrediente care dau aromă.

Bruschete cu somon și roșii

Bruschetele cu somon și roșii sunt ideale pentru orice ocazie, sunt rapid de pregătit și cu un gust delicios. Roșiile și usturoiul vor oferi aromă acestei rețete.

Bruschete cu somon afumat, avocado și brânza feta

Bruschete cu somon afumat, avocado și brânza feta, pentru un mic dejun sofisticat sau un aperitiv elegant pentru cină. Sunt perfecte cu un pahar de vin alb sau cu o șampanie!

Bruschete cu ciuperci și usturoi

O porție de bruschete calde este întotdeauna o idee bună pentru o gustare sau dacă aveți de preparat aperitive. Bruschetele cu ciuperci și usturoi sunt delicioase, nu îngrașă și foarte ușor de făcut. Le puteți prepara pentru o petrecere în aer liber, sau pur și simplu, pe post de masă ușoară. Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale, iar această rețetă poate fi adaptată și pentru perioada postului. Trebuie doar să renunțați la parmezan sau să îl înlocuiți cu tofu sau o brânză vegetală. 

Bruschete cu sos Tapenade

Aperitivele rapide și ușoare sunt ideale atunci când aveți de preparat o masă pentru musafiri, pentru o petrecere sau pur și simplu aveți poftă de ceva bun și rapid. Un sos, o pastă sau un pate făcut la rece vă scoate întotdeauna din încurcătură.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă de pastă Tapenade, un pate cremos de măsline cu capere și anșoa, originară din sudul Franței. Spre deosebire de pateul de măsline, clasic, ingredientul cheie din această rețetă în reprezintă caperele. Este o rețetă de post, iar pasta poate fi păstrată mai multe zile în frigider, într-un recipient închis. 

Bruschete cu ton, o gustare rapidă și ușoară

Bruschete cu ton, o gustare rapidă și ușoară care este întotdeauna bine-venită, indiferent de ocazie. Adăugați roșii, mozzarella, lamâie și unt pentru un gust divin.

Bruschete cu ficat de pui si struguri caramelizati

Un starter special, pentru seri speciale.

Bruschete cu brânză și căpșuni

N-ai fi zis niciodata ca gustul sarat al branzei merge atat de bine cu dulceata capsunilor.

Bruschete cu macrou afumat și ceapă murată

Aceste bruschete sunt o alternativa la celebrul somon afumat, servit la petreceri.

Bruschete cu mozzarella și sos de rucola

Rapid, usor si delicios. Aceste bruschete pot fi servite ca aperitiv, dar, la fel de bine, pot constitui un pranz simplu.