Timp total 2 ore

Ingrediente

  • 6 linguri de zahar,
  • 1 ceasca de lapte,
  • un sfert de pachet de unt fara sare,
  • 1/2 de lingura de scortisoara macinata,
  • 1/4 de lingura de nucsoara macinata,
  • 1/8 de lingura de cuisoare macinate,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • un sfert de ceasca de apa calda,
  • 2 pachetele de drojdie uscata,
  • 1 ou intreg si 2 galbenusuri,
  • 3 1/3 cesti de faina pentru aluat si putin in plus la framantat,
  • 1 lingurita de sare,
  • 1 ceasca de visine uscate,
  • 1/2 ceasca de fistic tocat,
  • putin unt pentru ungerea tavii si a exteriorului compozitiei,
  • 1 galbenus amestecat cu o lingura de lapte pentru glazura.
  • Pentru glazura:
  • 1 ceasca de zahar pudra,
  • 1-2 linguri de lapte cald