Timp total 2 ore
Ingrediente
- 6 linguri de zahar,
- 1 ceasca de lapte,
- un sfert de pachet de unt fara sare,
- 1/2 de lingura de scortisoara macinata,
- 1/4 de lingura de nucsoara macinata,
- 1/8 de lingura de cuisoare macinate,
- coaja rasa de la o lamaie,
- un sfert de ceasca de apa calda,
- 2 pachetele de drojdie uscata,
- 1 ou intreg si 2 galbenusuri,
- 3 1/3 cesti de faina pentru aluat si putin in plus la framantat,
- 1 lingurita de sare,
- 1 ceasca de visine uscate,
- 1/2 ceasca de fistic tocat,
- putin unt pentru ungerea tavii si a exteriorului compozitiei,
- 1 galbenus amestecat cu o lingura de lapte pentru glazura.
- Pentru glazura:
- 1 ceasca de zahar pudra,
- 1-2 linguri de lapte cald