Cafea si briose, masa perfecta de dimineata!

Briose Cu Ciocolata
Timp total 40 minute

Ingrediente

3 oua 175g zahar brun 150g de sfecla rosie, fin rasa 175g faina 50g cacao 1 lingurita praf de copt 100ml iaurt degresat 1 lingura pasta de vanilie 100g ciocolata

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de briose.

2. Intr-un castron mare, se amesteca ouale si zaharul impreuna timp de 10 minute, pana cand aluatul este usor si pufos. Se adauga sfecla rosie rasa fin.

3. se cern faina, cacao si praful de copt, apoi se adauga, cu grija, in amestec. Se adauga, apoi, iaurtul, pasta de vanilie si ciocolata tocata.

4. Se toarna aluatul in tavile de briose pana cand sunt trei sferturi, apoi se coc timp de 15-20 de minute.

5. Se scot briosele din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se servesc.