Briose sanatoase si gustoase pentru un mic dejun care sa-ti ofere energie toata ziua.

Briose cu banane
Timp total 45 minute

Ingrediente

3 cani de faina 2 cesti de zahar 2 lingurite praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita de sare 2 oua, batute usor 3/4 cani de lapte 2 lingurite extract de vanilie 1 cana de unt 2 banane, pasate 1 banana, tocata 1 ceasca granola 1 ceasca de nuci tocate 1 cana fulgi de nuca de cocos 1/4 cana banane deshidratate (optional)

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se ung 24 de forme de briose si se tapeteaza cu hartie de copt.

2. Intr-un castron, se amesteca faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Se adauga ouale, laptele, vanilia si untul. Se adauga bananele pasate, bananele tocate, granola, nuci si nuca de cocos. Se toarna compozitia in formele pregatite. Se presara cu banane deshidratate.

3. Se coc timp de 25 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul unei briose iese curata.