Blinele cu cheddar si ceapa verde

Apare în Aperitive, Aperitive fara carne

Blinele cu cheddar si ceapa verde
10 voturi
4 10

Branza cheddar afumata, cartofi si ceapa verde intr-o reteta simpla, dar savuroasa.

Ingrediente

  • 800g cartofi
  • 150g cheddar afumat
  • unt
  • 2 lingurite mustar
  • 1 legatura ceapa verde
  • faina
  • ulei de masline
Timp de preparare: 25 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se curata cartofii si se taie in bucatele. Se pun intr-o cratita cu apa cu sare si se dau in fiert. Se fierb timp de 15 minute sau pana cand sunt foarte moi, apoi se scur si se se pun in cratita.

2. Se rade branza cheddar peste cartofi, cu putin unt si 2 lingurite de mustar, apoi se trece compozitia printr-o sita de metal, impingand cu spatele unei linguri. Se asezoneaza. Se taie marunt ceapa verde si se adauga peste cartofi. Cand se raceste putin, se formeaza blinelele si se trec prin faina.

3. Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc blinelele timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii si crocante, desi moi in interior. Se servesc cu salata verde.
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Smoothie De Ceai Verde Si Legume, Inamicul Grasimii

Acest smoothie arde grasimea in exces dar este si un puternic antioxidant. Ceaiul verde accelereaza metabolismul iar broccoli si conopida au enzime...

Risotto Cu Fasole Verde Si Ricotta

Aceasta reteta rapida de risotto vegetarian o poti prepara atunci cand vrei sa economisesti timp.

Pizza Verde, O Varianta Sanatoasa Plina De Legume

Pizza nu este cel mai sanatos fel de mancare, dar daca totusi nu te poti abtine, incearca aceasta varianta plina de legume.

Supa Cheddar Cu Bere Ale - O Supa Ideala Pentru Iubitorii De Bere Si De Cartofi

O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de...

Briose Cu Mere, Cheddar Si Quinoa

Briose sanatoase care pot fi servite alaturi de supe si fripturi.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta