Niste biscuiti delicati care sunt gata in numai un sfert de ora.

Biscuiti Tuile Cu Migdale
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 1 ou
  • 55g zahar pudra
  • 25g faina
  • 1/4 lingurita esenta de vanilie
  • 25g unt topit si racit
  • fulgi de migdale

Mod de preparare

1. Se inalzeste cuptorul la 190C. Se tapeteaza o tava cu foaie de copt.

2. Se pune albusul de ou intr-un bol cu ​​zaharul pudra si se bate cu o furculita.

3. Se cerne faina si se adauga. Apoi se pune esenta de vanilie.

4. Se adauga untul topit si racit, apoi se amesteca bine pana la omogenizare.

5. Se pune amestecul pe hartia de copt, folosind o lingurita, in asa fel incat sa se formeze cercuri foarte subtiri (aproximativ 8 cm diametru). Se aplatizeaza cu spatele unei linguri. Se presara fiecare cu cativa fulgi de migdale.

6. Se coace timp de aproximativ 6 minute pana capata o culoare aurie. Se scot din cuptor si se racesc putin, apoi se scot, folosind un cutit si se pun pe un facalet, pentru a crea forma curbata.