Trebuie sa incerci acesti biscuiti italienesti!

Biscotti - Biscuiti Italienesti
Timp total 55 minute

Ingrediente

  • 50g unt
  • 50g migdale
  • 115g zahar pudra
  • 1 ou
  • 15ml lichior Grand Marnier
  • 1 portocala - coaja rasa
  • 175g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 40g malai
  • 50g fistic

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 170C. Se unge o tava cu grasime si se tapeteaza cu foaie de copt. Prajesc migdalele in cuptor timp de 5-10 minute. Se racesc.

2. Se pun untul si zaharul intr-un bol. Se bat pana se formeaza o crema omogenizata. Se adauga oul, lichiorul si coaja. Se adauga faina, praful de copt, coriandru si mamaliga. Se amesteca pana se formeaza un aluat.

3. Pe o suprafata presarata cu faina, se adauga migdalele si fisticul in aluat. Se injumatateste amestecul si se formeaza din fiecare jumatate cate o forma alungita.

4. Se pune pe o foaie de copt si se coc timp de 30 minute. Se racesc timp de 10 minute, apoi se taie in felii de 1 cm. Se aseaza biscotti taiati si se mai coc timp de 5-10 minute, pana se rumenesc. Se racesc.