Apare în Paste si pizza, Pizza
Atunci când vine vorba despre pizza, ingredientele și baza sunt secretele reușitei. Un blat ca la carte și ingrediente de calitate vă vor ajuta să obțineți o pizza ca în restaurantele italiene, la voi în bucătărie.
Și pentru că tot a venit vorba despre italieni și știm că ei sunt experții în pizza, astăzi vă propunem o rețetă de blat cu care nu veți da greș. Îi aparține celebrului bucătar Gennaro Contaldo și se face doar din patru ingrediente: făină, apă, drojdie și sare.
Ingrediente
Mod de preparare
Cerneți făina într-un bol și puneți sarea peste ea. Amestecați drojdia cu apa călduță și lăsați câteva minute. Turnați amestecul peste făină și încorporați, cu o lingură, apoi începeți să frământați cu mâna.Masa perfecta pentru serile pe care vrei sa le petreci pe canapea, in fata televizorului.
Rapid si gustos petru un pranz pe fuga.
O reteta perfecta pentru seara de Halloween.
Aceasta pizza este gata in 10 minute.
Pentru un blat crocant, poti coace aceasta pizza intr-o tigaie de teflon.
O garnitura perfecta pentru fripturi.
Pizza nu este cel mai sanatos fel de mancare, dar daca totusi nu te poti abtine, incearca aceasta varianta plina de legume.
O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de...
Iata o alternativa mai sanatoasa la mancarea fast-food.