Morcovii si cartofii, cu salsa si chiftelutele, fac o supa consistenta si delicioasa, care poate fi pregatita in cel mai scurt timp.

Albondigas - supa mexicana cu perisoare
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 4 morcovi, felii
  • 2 cartofi mici, cubulete
  • 1 ceapa medie, cubulete
  • 1 1/2 cani salsa
  • 700g carne de vita tocata
  • 1/3 cana pesmet
  • 1/3 ceasca lapte
  • coriandru (optional)

Mod de preparare

1. Intr-un vas mare, se pune apa la fiert, se adauga morcovi, cartofi, ceapa, salsa si condimente. Se fierbe, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.

2. Se amesteca carnea de vita, pesmetul si laptele intr-un castron. Se formeaza chiftelute din amestec si se adauga in apa care fierbe. Se lasa sa fiarba la foc mediu.

3. Se acopera si se lasa sa fiarba timp de 20 de minute sau pana cand chiftele nu mai sunt roz si legumele sunt fierte. Se presara cu coriandru.