Rețete rapide

Paste konjac cu ton - rețeta keto, cu un conținut scăzut de carbohidrați

Această rețetă keto de paste konjac cu ton este o masă super simplă și rapidă, cu un conținut scăzut de carbohidrați. 

Tortellini cu sos de usturoi și parmezan

Tortellini cu brânză într-un sos cremos și bogat de usturoi și parmezan este un preparat indulgent și plin de gust, iar partea cea mai bună este că este gata în doar 20 de minute!

Paste cu pui și usturoi

Pastele cu pui într-un sos cremos cu roșii și usturoi sunt cea mai confortabilă masă. Aveți nevoie paste, pui, opțional spanac, condimente, mult usturoi și parmezan și puteți prepara acest fel de mâncare incredibil în mai puțin de 30 de minute!

Sos Andaluz - sosul belgian perfect pentru cartofii prăjiți

Cu dulceața ketchup-ului și consistența maionezei, sosul andaluz (andalouse) este un sos belgian care se potrivește cel mai bine cu cartofii prăjiți.

Salată cu mere, țelină și nuci

Salata cu mere, țelină și nuci poate fi o opțiune gustoasă și sănătoasă pentru o masă sau o gustare.

Morcovi la tigaie - rețeta de morcovi sotați perfect în doar 10 minute

Sotați perfect și aromați, morcovii se transformă într-o garnitură deosebită, gustoasă, ușoară și sănătoasă, perfectă lângă numeroase feluri de mâncare.

Salată de ouă cu ton - rețeta rapidă, gata în mai puțin de 15 minute

Salata de ouă cu ton este varianta perfectă pentru un prânz sau o gustare rapidă. Cu conținut ridicat de proteine este preparatul ideal atunci când aveți nevoie de ceva rapid – este gata în aproximativ 15 minute.

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.

Salată de morcovi - cea mai simplă rețetă

Salata de morcovi este răcoritoare, crocantă și dulce și o puteți servi ca garnitură la mesele de sărbători sau o puteți aduce la picnicuri și mese festive.

Ciorbă de porc cu zeamă de varză

Ciorba de porc cu zeamă de varză este un fel de mâncare tradițional moldovenesc perfect pentru zilele reci de iarnă, chiar și în perioada Sărbătorilor. Se pregătește foarte ușor și sunt necesare doar câteva ingrediente.

Supă ungurească de chimen

Supa de chimen este una dintre supele populare în Ungaria. Este delicioasă, sănătoasă, simplă și rapidă.

Fursecuri cu stafide și unt

Fursecurile cu stafide sunt perfecte pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Modul de preparare este cât se poate de ușor și durează foarte puțin.

Salată cu șuncă și maioneză

Salata cu șuncă și maioneză făcută în casă este o soluție rapidă pentru prânz. Este excelentă pentru sandvișuri sau cu crackers.

Cușcuș cu legume în stil mediteranean

Cușcuș gătit în stil mediteranean, amestecat cu legume colorate, brânză feta, măsline și năut și cu un dressing proaspăt de lămâie și ierburi. O garnitură sănătoasă care adaugă savoare oricărui preparat!

Ganache de ciocolată. Crema de ciocolată perfectă pentru orice tort sau prăjitură

Ganache-ul de ciocolată (crema ganaș) este arma secretă supremă pentru aproape orice desert, pentru că este foarte ușor de preparat, incredibil de versatil și adaugă o notă de lux oricărei prăjituri.

Legume mexicane congelate la tigaie cu unt și usturoi

Legumele mexicane se găsesc la pungă în orice supermarket și trebuie neapărat să le încercați în această rețetă.

Conopidă la tigaie / sote. Rețetă și trucuri utile

O rețetă delicioasă de conopidă trasă la tigaie (sote) delicioasă și foarte ușor de făcut.

Ceai de ghimbir și turmeric, beneficii importante pentru sănătate. Care sunt proprietățile sale

Ceaiul de ghimbir și turmeric pentru imunitate este cea mai bună modalitate de a rămâne sănătos în timpul lunilor reci de iarnă pentru că ajută la combaterea răcelii sau a gripei.

Frișcă de post / vegană. Este mai sănătoasă decât varianta clasică

Frișca de post este foarte simplă și ușor de preparat. Nu se pierde nimic în ceea ce privește textura sau gustul în comparație cu varianta clasică și este potrivită pentru oricine ține o dietă vegană sau post.

Fursecuri cu nuci și gem. Un deliciu clasic, pe gustul tuturor

O rețetă ușoară de fursecuri cu nuci și gem, făcute cu doar o mână de ingrediente simple. Vezi rețeta pas cu pas.

Budincă de chia cu iaurt grecesc

Budinca de chia realizată cu o combinație de iaurt grecesc și lapte de migdale este cea mai cremoasă budincă de semințe, fără a mai pune la socoteală plusul de proteine ​​si probiotice pe care îl oferă. Adăugați fructele preferate și micul dejun este gata.

Sos de hrean cu smântână și maioneză. Un sos perfect pentru friptură, gata în 5 minute

Pentru sosul de hrean cu smântână și maioneză ai nevoie doar de două îngrediente pentru a-l face, merge de minune mâncat cu legume, biscuiți, pâine sau pus pe carne de porc, de pui sau de vită.

Cotlete de porc la tigaie cu sos

O rețetă de cotlete de porc la tigaie cu sos ce poate fi gata de pus pe masă în mai puțin de 30 de minute. Cotletele de porc sunt prăjite și apoi gătite într-un sos bogat.

Fursecuri cu unt și ciocolată. Ies fragede de fiecare dată

Toată lumea are nevoie de o rețetă clasică de fursecuri cu unt și ciocolată, iar aceasta este preferata noastră.

Conopidă pane de post, rețeta simplă cu doar 3 ingrediente

Conopida pane este ideală pentru o masă consistentă, o garnitură grozavă și un fel principal de post sau vegetarian numai bun. Tu cum alegi să o servești?

Paste de post cu ciuperci, gata în mai puțin de 20 de minute

Pastele de post cu ciuperci sunt o masă simplă și rapidă gata în mai puțin de 20 de minute.

Dovlecei pane - rețeta simplă și delicioasă

Dovleceii pane în crustă de pesmet crocant sunt irezistibili. Nu vă puteți opri niciodată doar la unul singur, mai ales atunci când îi serviți cu un delicios sos de usturoi.

Dovlecei pane de post, la cuptor sau prăjiți în tigaie

Dovleceii pane de post sunt o gustare sau o garnitură delicioasă. Copți în cuptor sau prăjiți în tigaie se prepară în foarte puțin timp și sunt plini de savoare.

Gogoși de post la cuptor, cu zahăr și scorțișoară

Această rețetă de gogoși de post la cuptor, cu zahăr și scorțișoară este tot ce vă trebuie dacă sunteți în căutarea unei variante de gogoși mai sănătoase.

Bruschete cu roșii, usturoi și busuioc. Cea mai gustoasă combinație

Bruschete cu roșii proaspete, tocate, cu usturoi, busuioc, ulei de măsline și oțet, servite pe felii prăjite de pâine.

Lichior de portocale. Rețeta pentru pasionații de băuturi fine

Lichiorul de portocale este incredibil de versatil și printre cele mai des folosite în cocktailuri.

Lichior de ness făcut în casă

Lichior de ness (cafea instant) se pregătește ușor, repede, din doar câteva ingrediente ce se găsesc ușor în magazine, pe multe dintre ele fiind posibil să le aveți deja în bucătărie.

Maioneza clasică de casă - rețeta cu care nu dai greș

Rețeta de maioneză clasică, naturală, făcută în casă, este o rețetă simplă și cu care nu aveți cum să dați greș.

Maioneză cu ouă întregi. Se face în 2 minute cu doar 5 ingrediente simple

Maioneza de casă, cu ouă întregi, se pregătește extrem de ușor, în mai puțin de două minute, cu doar cinci ingrediente.

Ceafă de porc la tigaie. Reteta simplă și rapidă

Ceafa de porc la tigaie este super aromată și reprezintă o alegere perfectă pentru o masă rapidă.

Maioneză dietetică, fără ulei. Rețeta rapidă și cu puține calorii

Incearcă o rețetă dietetică de maioneză, cu puține calorii, care se prepară făra ulei în doar 15 minute.

Hrean ras la borcan cu oțet. Cel mai bun hrean pe care il vei mânca vreodată

Aveți o rădăcină proaspătă de hrean? Iată cum puteți prepara acasă hrean ras la borcan adăugând oțet și mărunțind-o într-un robot de bucătărie.

Cotlet de porc la tigaie, cu unt și ierburi aromatice

O rețetă foarte ușoară de cotlete de porc la tigaie suculente și gustoase, cu unt și o crustă crocantă de ierburi.

Cotlet de porc la grătar - cea mai simplă rețetă

Cum faci cel mai bun cotlet de porc la grătar, marinat, apoi rumenit bine. Dacă nu vrei să îl marinezi, este suficient să ungi cotletul cu puțin ulei înainte de a-l pune pe grătar.

Escalop de porc. Rețeta simplă

O rețetă delicioasă de escalop de porc foarte crocant, cu o crustă de pesmet, ce se prepară în doar câteva clipe.

Vin fiert cu scorțișoară. Preparare și trucuri utile

Vin fiert cu scorțișoară și condimente: vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie.

Cum faci Gluhwein - rețeta germană de vin fiert

Vezi cum se face Glühwein, celebrul vin fiert nemțesc. Glühwein este o băutură ce are la bază vin roșu și diverse condimente.

Sos Remoulade - Cum se face și cu ce să îl mănânci

Rețeta clasică franțuzească de sos Remoulade. Cremos, gustos și versatil, acest sos se poate folosi la aproape orice în bucătărie.

Dovleac copt - cea mai simplă rețetă

Cauti o rețetă ușoară de dovleac copt? Încearcă cea mai simplă metodă pentru un dovleac delicios și sănătos. Gata în doar 30 de minute.

Salată tabbouleh cu cușcuș

Salata tabbouleh cu cușcuș se pregătește extrem de ușor și repede și poate fi transformată într-un fel de mâncare de sine stătător, cu năut sau carne.

Salată de cartofi cu ton și capere

O salată de cartofi cu ton și capere, de inspirație italiană, perfectă pentru un prânz ușor și sănătos, gata în doar 15 minute.

Paste cu piept de pui și sos

Paste cu piept de pui și sos, gata în doar 30 de minute. Află care sunt ingredientele și modul de preparare.

Aripioare de pui la cuptor, în stil coreean

Aripioarele de pui la cuptor în stil coreean, crocante și picante, sunt  sunt atât de gustoase încât nimeni nu va ghici că nu au fost prăjite în ulei.

Fajitas de pui. Rețeta originală mexicană

Fajitas de pui reprezintă un preparat mexican, care a devenit popular în toată lumea. Este simplu de făcut, delicios și nu necesită cine știe ce îndemânare în bucătărie.

Brioșe cu banane și iaurt

Aceste brioșe cu banane și iaurt grecesc sunt foarte pufoase, ușor umede și delicioase. Sunt făcute cu iaurt grecesc pentru un plus de proteine și acoperite cu migdale crocante.