Credeați că numai la noi în magazine oamenii se calcă în picioare ca să pună mâna pe tigăi la ofertă? Greșit! Francezii au oferit o demonstrație despre ce înseamnă să te orbească reducerile, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Cea mai populară cremă de ciocolată din lume a produs haos într-un supermarket din Franța. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe cât mai multe borcane de Nutella, care aveau prețul redus cu 70%.

Oamenii au făcut coadă în fața magazinului, înainte ca ușile să se deschidă. Iar odată ajunși înăuntru, s-a dezlănțuit haosul. Cineva a filmat scenele de-a dreptul apocaliptice și imaginile au fost preluate de toată presa. ”A fost un adevărat dezastru, 200 de oameni erau afară așteptând ca magazinul să se deschidă. Tot haosul acesta pentru un borcan de Nutella”, a spus unul dintre angajații magazinului din Metz, nordul Franței.

”Oamenii au dat buzna înăuntru, îmbrâncindu-se unii pe alții, spărgând lucruri. Arăta ca o orgie. Am fost la un pas de a chema poliția”, a declarat un alt angajat pentru CNN.

Prețul obișnuit pentru un borcan mare de Nutella, la Intermarche, magazinul unde s-a întâmplat totul, era de 4.5 euro. Reducerea a fost una semnificativă, iar oamenii s-au îmbrâncit pentru a putea lua Nutella cu 1.41 euro borcanul.

Producătorul Nutella, Ferrero, a declarat că decizia de a aplica discount-ul a fost luată de lanțul de supermarketuri. A ajuns și poliția până la urmă, dar clienții deja se potoliseră și nimeni nu a fost arestat.

Imaginile acestea nu mai au nevoie de nicio explicație: