Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Regimul este unul destul de simplu. Trebuie doar sa stabilesti un program, sa nu sari peste mese si rezultatele vor aparea in numai cateva zile.

LUNI
Mic dejun: 100 g branza de vaci slaba, 200 ml lapte degresat.
Gustare: 1/2 grepfrut/portocala.
Pranz: 60 g piept de pui (fiert sau la gratar), salata verde cu ardei rosu (gras sau capia), suc de lamaie.
Cina: 100 g friptura slaba (orice), ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

MARTI
Mic dejun: 250 ml iaurt dietetic, o felie de paine prajita.
Gustare: o mandarina/o jumatate de portocala.
Pranz: 60 g piept de pui (fiert sau la gratar), salata verde cu ardei rosu, suc de lamaie.
Cina: 100 g friptura slaba, ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

MIERCURI
Mic dejun: 100 g branza de vaci slaba, un grepfrut.
Gustare: un mar (mediu).
Pranz: 60 g ton in apa sau peate slab (fiert sau la gratar) cu broccoli, morcov si suc de lamaie.
Cina: 100 g carne la gratar, ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

JOI
Mic dejun: un ou fiert, 100 g branza de vaci slaba.
Gustare: 1/2 grepfruit/portocala.
Pranz: 60 g ton in apa sau peste slab cu suc de lamaie, broccoli si morcov.
Cina: 100 g carne la gratar, ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

VINERI
Mic dejun: 250 ml iaurt dietetic, 4 lingurite de cereale nerafinate.
Gustare: un mar (mediu).
Pranz: 60 g carne de vita, salata verde, morcov, suc de lamaie.
Cina: 100 g carne la gratar (orice), ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

SAMBATA
Mic dejun: 100 g branza de vaci slaba, un pahar cu lapte degresat.
Gustare: o mandarina/o jumatate de portocala.
Pranz: carne de vita, salata verde, morcov, suc de lamaie.
Cina: 60 g carne la gratar, ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.

DUMINICA
Mic dejun: 120 g branza de vaci slaba, un grepfrut.
Gustare: 150 ml iaurt dietetic.
Pranz: 60 g piept de pui (la cuptor sau la gratar), salata verde cu ardei rosu, suc de lamaie.
Cina: 100 g carne la gratar, ciuperci si/sau dovlecei la gratar, salata verde cu lamaie.