Spune-ne ce cafea îți place, ca să-ți spunem ce fel de om ești

facebook email

stil de viata

Spune-ne ce cafea îți place, ca să-ți spunem ce fel de om ești

Cafeaua poate spune multe despre tine. Felul de cafea pe care îl preferi te dă de gol și îți trădează trăsăturile de caracter.

Majoritatea dintre noi iubim cafeaua. Că e mai tare sau mai slabă. Că e cu lapte sau fără. Că e clasică sau fără cofeină. E unul dintre lucrurile care fac mai ușor trezitul dimineața.

Ne începem ziua cu ea și ne însoțește pe tot parcursul ei. Dar cafeaua pe care o bem nu e doar sursă de energie sau pretext de socializare. Felul de cafea preferat spune mai multe decât ai crede despre personalitatea ta. Cei de la I Love Coffee au făcut un studiu despre obiceiurile de consum legate de cafea și au publicat rezultatele. Sigur că nu se aplică 100% pentru oricine, dar sunt câteva trăsături comune.

1. Cafeaua neagră

Îți plac lucrurile simple, la obiect. Ești tăcut, dar uneori ai toane. Îți place să păstrezi totul minimalist și urăști să te complici.

2. Espresso

Îți place să fii lider, ești muncitor și ambițios, dar uneori dificil de înțeles. Știi întotdeauna ce vrei și cum să obții.

3. Caffe Latte

Te enervezi ușor și te hotărăști greu atunci când vine vorba de luat decizii. Îți place să îi mulțumești pe cei din jur și te concentrezi destul de mult pe asta.

4. Cappuccino

Ești obsedat de control, creativ, sincer și motivat. Ești sociabil, te împrietenești repede cu oamenii, dar te și plictisești repede de cei care nu au ceva de oferit.

5. Frappe/ frappuccino

Ești genul de om căruia îi place să încerce lucruri cât mai multe și mai diverse. Ești un adevărat trend setter, ești curajos și ai spirit de aventură. Nu faci neapărat cele mai sănătoase alegeri.

6. Cafea instant

Ești optimist și știi că norocul îți surâde aproape de fiecare dată. Ești relaxat și ai tendința de a lăsa lucrurile pe ultima sută de metri.

Voi ce cafea preferați? Cu ce băutură vă începeți ziua? Vi se aplică trăsăturile de mai sus?

Vezi si:

Trebuie sa vezi si...

10 trucuri care te ajută să slăbești eficient vara

Vara este cel mai ușor să pierdem în greutate, iar aceste trucuri vin în ajutorul nostru.

Dieta Nordică - cel mai sănătos regim alimentar DIN LUME

Dieta Nordică este considerată ca fiind cea mai sănătoasă, de către Organizația Mondială a Sănătății.

Dieta low-carb - regimul care vă ajută să slăbiți și are beneficii pentru sănătate

Dieta low-carb este un regim care vă ajută să pierdeți eficient în greutate și are și numeroase beneficii asupra sănătății.

Dieta low-carb - regimul care vă ajută să slăbiți și are beneficii pentru sănătate

Dieta low-carb este un regim care vă ajută să pierdeți eficient în greutate și are și numeroase beneficii asupra sănătății.

Cafeaua, o dependență sănătoasă. Ce beneficii are consumul de cafea

Cafeaua poate ține la distanță unele boli, atunci când este consumată în cantitatea corectă.

Dieta cu cireșe - slăbești 3 kilograme în 3 zile

Dieta cu cireșe vă ajută să pierdeți câteva kilograme rapid și să vă detoxifiați organismul.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta