Spune-ne ce cafea îți place, ca să-ți spunem ce fel de om ești

facebook email
Adaugă rețeta »

stil de viata

Spune-ne ce cafea îți place, ca să-ți spunem ce fel de om ești

Cafeaua poate spune multe despre tine. Felul de cafea pe care îl preferi te dă de gol și îți trădează trăsăturile de caracter.

Majoritatea dintre noi iubim cafeaua. Că e mai tare sau mai slabă. Că e cu lapte sau fără. Că e clasică sau fără cofeină. E unul dintre lucrurile care fac mai ușor trezitul dimineața.

Ne începem ziua cu ea și ne însoțește pe tot parcursul ei. Dar cafeaua pe care o bem nu e doar sursă de energie sau pretext de socializare. Felul de cafea preferat spune mai multe decât ai crede despre personalitatea ta. Cei de la I Love Coffee au făcut un studiu despre obiceiurile de consum legate de cafea și au publicat rezultatele. Sigur că nu se aplică 100% pentru oricine, dar sunt câteva trăsături comune.

1. Cafeaua neagră

Îți plac lucrurile simple, la obiect. Ești tăcut, dar uneori ai toane. Îți place să păstrezi totul minimalist și urăști să te complici.

2. Espresso

Îți place să fii lider, ești muncitor și ambițios, dar uneori dificil de înțeles. Știi întotdeauna ce vrei și cum să obții.

3. Caffe Latte

Te enervezi ușor și te hotărăști greu atunci când vine vorba de luat decizii. Îți place să îi mulțumești pe cei din jur și te concentrezi destul de mult pe asta.

4. Cappuccino

Ești obsedat de control, creativ, sincer și motivat. Ești sociabil, te împrietenești repede cu oamenii, dar te și plictisești repede de cei care nu au ceva de oferit.

5. Frappe/ frappuccino

Ești genul de om căruia îi place să încerce lucruri cât mai multe și mai diverse. Ești un adevărat trend setter, ești curajos și ai spirit de aventură. Nu faci neapărat cele mai sănătoase alegeri.

6. Cafea instant

Ești optimist și știi că norocul îți surâde aproape de fiecare dată. Ești relaxat și ai tendința de a lăsa lucrurile pe ultima sută de metri.

Voi ce cafea preferați? Cu ce băutură vă începeți ziua? Vi se aplică trăsăturile de mai sus?

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare...

Au apărut cinci noi arome de înghețată cu alcool și TREBUIE neapărat să le încercăm!

Înghețată cu irish cream, cu whiskey, rom sau votcă. Cum sună asta?

KFC ascunde un detaliu GENIAL. Te-ai fi gândit la asta vreodată?

KFC, unul dintre cele mai populare fast-food-uri la nivel mondial, are o strategie online pur și simplu ge-ni-a-lă!

Cum arată cel mai urât mirositor fruct din lume. Este INTERZIS în locurile publice

Pare greu de crezut, dar există în lume un fruct care miroase atât de urât, încât consumul lui este interzis în anumite locuri publice.

3 rețete italiene pe care le poți face cu ingrediente de la Lidl săptămâna aceasta

În perioada 16-22 octombrie, la Lidl este săptămâna italiană. Găsești o mulțime de ingrediente de inspirație italiană, iar noi îți...

Insectele vor fi introduse în meniurile restaurantelor din România, iar noi nu suntem pregătiți pentru asta!

Te-ai gândit vreodată că ai putea ajunge să mănânci insecte? Pe cât de scârbos sună, pe atât este de posibil. Specialiștii atrag...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!