Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Si daca ai incercat produse cosmetice scumpe, care nu au avut rezultate, te vei bucura sa afli ca exista ingrediente pe care, cel mai probabil le ai deja in casa, care te pot ajuta. Iata cateva dintre ele.

Dupa ce te speli pe fata cu sapun, aplica sucul de la o rosie si lasa-l sa actioneze 20-30 de minute, apoi indeparteaza-l cu apa rece. Sucul de rosii nu combate doar pielea grasa, ci si acneea.

Foloseste lamaia pentru a curata pielea fetei. Lamaia este un astringent excelent care se poate folosi atat dimineata, cat si seara, inainte de culcare. Umezeste un tampon de vata in suc, apoi tamponeaza-te pe fata si pe gat, vei simti o schimbare imediata.

Mierea este buna atat pentru tenul gras, cat si pentru cel uscat, contine un antibiotic natural care este excelent pentru a vindeca toate tipurile de negi si acnee, fiind antibacteriana. Egiptenii o foloseau pentru a curata si vindeca ranile. Aplica mierea direct pe tenul curat si las-o sa actioneze timp de 20 de minute. Apoi clateste cu apa din abundenta.

Daca ai tenul gras este recomandat sa faci saptamanal o masca de ovaz. Acesta are proprietati regeneratoare care-ti lasa pielea fina si hidratata. Pune ovaz intr-o ceasca si amesteca-l cu suc de lamaie pana seformeaza o pasta, pe care apoi o aplici pe fata si gat pentru o jumatate de ora.

Pentru ca machiajul sa dureze mai mult, sa nu se stearga si chipul sa nu-ti mai straluceasca, aplica, pe tenul curat, un albus de ou si lasa-l sa patrunda in piele. Apoi indeparteaza-l cu apa rece.