Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

De la o varsta, este din ce in ce mai greu sa scapi de celulita, de aceea, trebuie actionat pe toate planurile, de la dieta anticelulitica la exercitii impotriva celulitei si creme anticelulitice.

Pana sa fugi la primul salon de infrumusetare, da-ne oie sa ti spunem ca unul dintre cele mai eficiente remedii este otetul de mere.

Aplicat pe piele in zonele cu probleme, otetul de mere determina cresterea arderilor si temperaturii, dizolvand astfel membranele moleculelor de grasime. Cu alte cuvinte, otetul grabeste procesul metabolic prin care se ard grasimile de sub piele.

Pentru remediul anticelulitic natural cu otet de mere vei avea nevoie de 100ml otet de mere, 100ml de apa, o lingurita de sare de mare fara iod si de o bucata de material din tifon sau un prosop.

Amesteca toate ingredientele, si dupa ce sarea de mare s-a topit complet, umezeste prosopul cu solutia si infasoara-ti coapsele cu acest remediu anticelulitic.

Poti face chiar un fel de impachetare cu acest preparat in principal pentru a acoperi mirosul puternic si a nu pata obiectele pe care le atingi.

Cam ca in cazul oricarui remediu impotriva celulitei este indicat sa stai infasurata cu o patura, eventual sa stai la caldura si sa incepi sa transpiri pana cand simti eficienta tratamentului.