McDonald's va scoate cheeseburger-ul din meniurile Happy Meal

facebook email

mc donalds

McDonald's va scoate cheeseburger-ul din meniurile Happy Meal

McDonald's își dorește să reducă numărul de calorii, precum și conținutul de sare, zahăr și grăsimi din meniurile pentru copii.

McDonald's a luat decizia de a elimina cheeseburger-ul din Happy Meal, pentru a scădea numărul de calorii, precum și cantitatea de grăsimi, sare și zahăr din meniurile destinate copiilor.

Cel mai mare lanț de tip fast food din lume a luat această decizie pentru ca meniul Happy Meal să se încadreze în 600 de calorii. Cheeserburger-ul va fi scos inițial din restaurantele din Statele Unite, urmând ca, până în 2022, măsura să fie implementată în peste jumătate din restaurantele din întreaga lume.

Potrivit The Guardian, clienții vor putea în continuare să comande cheeseburger-ul, doar că acesta nu va mai fi listat pe meniurile Happy Meal. Tot pentru a reduce numărul de calorii, McDonald's va micșora porțiile de cartofi din Happy Meal, iar laptele cu ciocolată va avea o cantitate mai mică de zahăr.

Măsura face parte dintr-o campanie mai amplă, prin care McDonald's își dorește să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și cu variante mai sănătoase, cum ar fi mai multe fructe și legume, sucuri de fructe și supe.

Până în luna iunie, toate meniurile Happy Meal din S.U.A. vor avea până în 600 de calorii, adică cu 20% mai puțin decât în prezent. Schimbarea va fi făcută, treptat, și în alte restaurant MsDonald's din lume, până în 2022. Schimbările vor fi adaptate de la o țară la alta și de la un meniu la altul.

Vezi si:

Trebuie sa vezi si...

Dieta cu cireșe - slăbești 3 kilograme în 3 zile

Dieta cu cireșe vă ajută să pierdeți câteva kilograme rapid și să vă detoxifiați organismul.

Dieta cu cireșe - slăbești 3 kilograme în 3 zile

Dieta cu cireșe vă ajută să pierdeți câteva kilograme rapid și să vă detoxifiați organismul.

Dieta cu limonadă - slăbești 9 kilograme în 10 zile

Dieta cu limonadă este un regim de slăbit și de detoxifiere foarte eficient și cu rezultate vizibile.

Dieta cu ouă fierte - slăbești până la 10 kg în două săptămâni

Dieta cu ouă fierte este un regim de slăbit cu rezultate rapide, care durează două săptămâni și care presupune consumarea a două ouă...

Dieta Ketogenică - regimul care vindecă o serie de boli și vă ajută să slăbiți

Dieta Ketogenică, unul dintre cele mai populare regimuri de slăbit, a fost folosită mult timp ca tratament pentru epilepsie, după care i s-au...

6 sfaturi ca să nu vă îngrășați de Paște

Mulți dintre noi revin cu câteva kilograme în plus după sărbători. Dacă sunteți atenți la alimentație și respectați câteva reguli...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta