McDonald's va scoate cheeseburger-ul din meniurile Happy Meal

facebook email
Adaugă rețeta »

mc donalds

McDonald's va scoate cheeseburger-ul din meniurile Happy Meal

McDonald's își dorește să reducă numărul de calorii, precum și conținutul de sare, zahăr și grăsimi din meniurile pentru copii.

McDonald's a luat decizia de a elimina cheeseburger-ul din Happy Meal, pentru a scădea numărul de calorii, precum și cantitatea de grăsimi, sare și zahăr din meniurile destinate copiilor.

Cel mai mare lanț de tip fast food din lume a luat această decizie pentru ca meniul Happy Meal să se încadreze în 600 de calorii. Cheeserburger-ul va fi scos inițial din restaurantele din Statele Unite, urmând ca, până în 2022, măsura să fie implementată în peste jumătate din restaurantele din întreaga lume.

Potrivit The Guardian, clienții vor putea în continuare să comande cheeseburger-ul, doar că acesta nu va mai fi listat pe meniurile Happy Meal. Tot pentru a reduce numărul de calorii, McDonald's va micșora porțiile de cartofi din Happy Meal, iar laptele cu ciocolată va avea o cantitate mai mică de zahăr.

Măsura face parte dintr-o campanie mai amplă, prin care McDonald's își dorește să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și cu variante mai sănătoase, cum ar fi mai multe fructe și legume, sucuri de fructe și supe.

Până în luna iunie, toate meniurile Happy Meal din S.U.A. vor avea până în 600 de calorii, adică cu 20% mai puțin decât în prezent. Schimbarea va fi făcută, treptat, și în alte restaurant MsDonald's din lume, până în 2022. Schimbările vor fi adaptate de la o țară la alta și de la un meniu la altul.

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Dieta de 8 ore - slăbești până la 30 de kilograme, mâncând ce vrei

Dieta de 8 ore promite o scădere eficientă în greutate, fără înfometare și fără restricții alimentare.

Ce să mănânci dimineața dacă vrei să slăbești

Micul dejun vă poate ajuta să vă mențineți sănătoși și să pierdeți în greutate, dacă faceți alegerile corecte.

Supe și ciorbe de post: 16 rețete delicioase de ciorbe și supe de post

Ciorbele și supele sunt alegeri ideale pentru un prânz gustos și sănătos în perioada postului. Se fac ușor, din orice combinație de legume...

Cum să mănânci cu 500 de calorii mai puțin în fiecare zi

Câteva trucuri simple ca să eliminați cât mai mult din caloriile inutile pe care le consumați în fiecare zi și care vă îngrașă.

Prăjituri de post: 20 de rețete delicioase de prăjituri de post

Vă puteți bucura de prăjituri delicioase chiar și în perioada postului. Prăjituri de post cu nucă, prăjituri de post cu mere sau cu gem,...

Mic dejun de campion | Ce mănâncă Simona Halep dimineața?

Micul dejun este cea mai importantă masă din zi și, în caz că vă întrebați ce mănâncă sportivii de performanță și campionii, avem...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!