McDonald's are trei produse noi în meniu. Uite de ce trebuie să le încerci!

facebook email
Adaugă rețeta »

trebuie sa mergi

McDonald's are trei produse noi în meniu. Uite de ce trebuie să le încerci!

Până pe 2 noiembrie, McDonald's are în meniu trei produse inspirate din bucătăria românească. Le-am testat și îți spunem dacă merită să le încerci.

Mai țineți minte reclamele acelea cu Mc Mici? Produsele tradiționale românești au revenit la McDonald's, de data aceasta într-o nouă prezentare, și sunt disponibile toată luna octombrie.

Dacă vrei să mănânci ceva tradițional românesc, ultimul loc pe care l-ai lua în considerare ar fi McDonald's, nu-i așa? Și totuși, luna aceasta găsești la Mc trei preparate inspirate din bucătăria românească: ciocănele de pui, cârnăciori oltenești și desert cu brânză dulce și stafide.

Nu este prima dată când cei de la McDonald's introduc în meniu mâncare inspirată din bucătăria românească. Dacă data trecută au avut Mc Mici, acum au trei produse complet noi. Le-am gustat pe toate și îți spunem dacă merită să le încerci sau nu.

1. Ciocănele de pui

Varianta de fast food pentru pui la ceaun, pulpe de pui pane sau pui prăjit în baie de ulei, depinde cum vrei să-i spui. E vorba despre pulpe inferioare de pui, trecute printr-un strat de făină și prăjite în ulei. Seamănă puțin la gust cu aripioarele de pui din meniul lor obișnuit, numai că nu au acea crustă crocantă.

Au un gust ușor picant, care te duce cu gândul mai degrabă la bucățile de pui clasice, de fast food, decât la ceva tradițional. Se potrivesc perfect cu o porție mare de cartofi prăjiți și un sos de usturoi sau ketchup. O porție conține trei bucăți (431 kcal, fără cartofi, sos sau suc).

2. Cârnăciori oltenești

Dacă nu poți să scoți gustul de cârbăciori oltenești din obișnuința românului, îl aduci mai aproape de el, la McDonald's. Două bucăți de cârnăciori oltenești, puse într-o chiflă tradițională de la Mc și asezonată cu sos de muștar.

E genul acela de gustare rapidă, ca atunci când iei de pe grătar, în grabă, o bucată de cârnăcior oltenesc, îl pui între două felii de pâine, cu puțin muștar și îți potolești foamea. Poți comanda cartofi sau nu, merge destul de bine și fără. Merge excelent cu o bere rece, dacă ne întrebi pe noi. Are 403 kcal, dar cine mai ține cont?!

3. Desert cu brânză dulce și stafide

Evident că nu putea lipsi desertul. Este vorba despre trei bucăți de mini-plăcintă cu brânză și stafide, servite alături de două cupe de înghețată. Chiar dacă plăcinta nu prea are nicio legătură cu ideea de plăcintă tradițională cu brânză și stafide, combinația cu înghețată este una interesantă și merită încercată dacă v-ați săturat de deserturile din meniul permanent de la McDonald's.

Combinația de plăcintă fierbinte cu înghețată este una originală, la fel și contrastul de texturi: învelișul ușor crocant al bucăților de plăcintă versus înghețata cremoasă. Are 405 kcal, dacă încă îți mai faci griji pentru siluetă.

Cele trei produse noi sunt disponibile în perioada 29 septembrie - 2 noiembrie.

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Cum arată cel mai urât mirositor fruct din lume. Este INTERZIS în locurile publice

Pare greu de crezut, dar există în lume un fruct care miroase atât de urât, încât consumul lui este interzis în anumite locuri publice.

3 rețete italiene pe care le poți face cu ingrediente de la Lidl săptămâna aceasta

În perioada 16-22 octombrie, la Lidl este săptămâna italiană. Găsești o mulțime de ingrediente de inspirație italiană, iar noi îți...

Insectele vor fi introduse în meniurile restaurantelor din România, iar noi nu suntem pregătiți pentru asta!

Te-ai gândit vreodată că ai putea ajunge să mănânci insecte? Pe cât de scârbos sună, pe atât este de posibil. Specialiștii atrag...

Weekend break în Veliko Tarnovo. Ce și unde mâncăm?

Veliko Tarnovo, una dintre cele mai populare destinații din Bulgaria, este și un adevărat rai culinar pentru turiști. Am fost acolo și îți...

Lidl lansează Prosecco care nu provoacă mahmureală și abia așteptăm să ne convingem!

Cum ar fi să te poți bucura de oricât prosecco vrei, fără să îți faci griji pentru mahmureala de a doua zi? Da, visul oricărui iubitor de...

6 mâncăruri nasoale pe care orice student le-a mâncat în facultate

Viața de student e grea, mai ales în ceea ce privește mâncarea. Oricine a trecut prin asta știe că sunt câteva alimente ”sfinte” care nu...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!