Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

O vorbă înțeleaptă spune că nu ai nevoie de un motiv anume ca să desfaci o sticlă de prosecco. Este una dintre cele mai bune băuturi spumante, care le place în egală măsură atât femeilor cât și bărbaților. Nimic nu se compară cu o sticlă de prosecco de calitate, de care să te bucuri singur, cu partenerul sau cu prietenii, nu-i așa?

La fel de adevărat e că nimic nu se compară nici cu mahmureala de a doua zi. Pentru că, să fim serioși, nu se oprește nimeni la un singur pahar. Se pare că Lidl a găsit soluția și lansează pe piață prosecco-ul care nu dă dureri de cap a doua zi.

Cum vine asta, să poți să bei cât prosecco vrei, fără să ai amețeli? Sună ca un vis frumos, dar e cât se poate de adevărat. Vestea bună e că este un prosecco pe bune, alcoolic. Urmează să apară zilele acestea pe rafturile magazinelor Lidl din afară, dar sperăm să îl vedem cât mai curând și la noi.

Reprezentanții Lidl au descris gustul noului prosecco ca având note de pară și piersică albă. Secretul lipsei de dureri de cap stă în procesul de producție: mahmureala de după este dată de conservanții pe bază de sulfit. În noul prosecco, care este organic, este folosită o cantitate mult mai mică de conservanți.

(Lidl)

Prețul la care va fi lansat în străinătate este de 7.99 lire, adică în jur de 40 de lei, echivalentul în moneda noastră.