Te-ai gândit vreodată că ai putea face bani din ce-ți place cel mai mult să faci? Nu te gândi la prostii, e vorba despre mâncare. Un lanț de supermarketuri din Marea Britanie, B&M mai exact, face angajări pe poziția de Chicken Nuggets Connaisseur.

Da, ai citit bine, există un job la care tot ce trebuie să faci este să mănânci chicken nuggets și mai ești și plătit pentru asta. Potrivit fișei postului, experiența constituie un avantaj, dar nu este criteriu eliminatoriu. Aceasta constă în cât mai multe porții de chicken nuggets de la McDonald's mâncate, mersul la petreceri și evenimente doar pentru că este mâncare pe gratis și aprecierea corespunzătoare a unui preparat bun. Poate că sună ca o glumă, dar nu este.

De fapt, fișa postului presupune să guști chicken nuggets și alte produse semipreparate și congelate, produse de B&M. Cei care doresc să devină degustători primesc și bani pentru asta: mai exact, 35 de dolari sub formă de voucher, pe care poți să îi cheltuiești în magazinele B&M, pe produse alimentare.

Degustatul produselor presupune și oferirea unui feedback pentru ca reprezentanții magazinului să știe ce aspecte trebuie să mai îmbunătățească la calitatea produselor.

Cei interesați trebuie să se înscrie pe site-ul B&M, cu un paragraf în care să explice de ce își doresc acest job și ce experiență au.

Și dacă ai crezut vreo secundă că este o glumă, îți spunem că job-ul chiar există, iar anunțul este mai jos.