Îți place PIZZA? Avem o veste excelentă pentru tine!

facebook email
Adaugă rețeta »

cereale

Îți place PIZZA? Avem o veste excelentă pentru tine!

Iubitorule de pizza, avem o veste excelentă pentru tine! Se pare că pizza este o variantă de mic dejun mult mai sănătoasă decât multe tipuri de cereale de pe piață.

Dacă ești genul de persoană care ar mânca pizza dimineața, la prânz și seara, asta este cea mai bună veste pentru tine! Un renumit medic nutriționist, pe nume Chelsey Amer, susține că este mai sănătos să mâncăm pizza la micul dejun decât cereale cu zahăr.

”Poate vei fi surprins să afli că o felie mare de pizza și un bol de cereale cu lapte au același număr de calorii. Cu toate acestea, pizza are un aport de proteine mai mare, iar acest lucru te va ajuta să te simți sătul și să ai energie pentru mai mult timp”, a declarat Chelsey.

Vestea nu este așa surprinzătoare, dacă ne gândim că majoritatea cerealelor de pe piață conțin o cantitate uriașă de zahăr. Pizza, în schimb, este o sursă de proteine și grăsimi, alegere care este de preferat întotdeauna, în locul zahărului.

”Nu spun că pizza este cea mai sănătoasă variantă de mic dejun. Dar multe tipuri de cereale conțin la fel de mult zahăr ca un baton de ciocolată. Eu caut mereu cereale care să nu aibă mai mult de 5 grame de zahăr adăugat și să aibă cel puțin 5 grame de fibre”, a mai adăugat Chelsey pentru publicația Daily Meal.

Nutriționista îi încurajează pe oameni să mănânce ce au poftă, dar cu măsură. Ea a spus că o felie de pizza dimineața, dacă ți-e poftă, te ajută să nu mănânci o pizza întreagă mai târziu, când pofta și foamea își spun cuvântul în același timp.

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Dieta cu limonadă - slăbești 9 kilograme în 10 zile

Dieta cu limonadă este un regim de slăbit și de detoxifiere foarte eficient și cu rezultate vizibile.

Dieta cu ouă fierte - slăbești până la 10 kg în două săptămâni

Dieta cu ouă fierte este un regim de slăbit cu rezultate rapide, care durează două săptămâni și care presupune consumarea a două ouă...

Dieta Ketogenică - regimul care vindecă o serie de boli și vă ajută să slăbiți

Dieta Ketogenică, unul dintre cele mai populare regimuri de slăbit, a fost folosită mult timp ca tratament pentru epilepsie, după care i s-au...

6 sfaturi ca să nu vă îngrășați de Paște

Mulți dintre noi revin cu câteva kilograme în plus după sărbători. Dacă sunteți atenți la alimentație și respectați câteva reguli...

VIDEO | Cum să vopsești ouăle cu model ”galaxie”

Ouăle-galaxie sunt cel mai spectaculos trend în materie de vopsit ouăle de Paște anul acesta.

Dieta de 8 ore - slăbești până la 30 de kilograme, mâncând ce vrei

Dieta de 8 ore promite o scădere eficientă în greutate, fără înfometare și fără restricții alimentare.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!