Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

1. Spanacul
Este bogat in vitaminele A,B si C, precum si in potasiu, calciu si magneziu. Toate acestea scad hormonii de stres din organism si te ajuta sa te simti mai bine.

2. Orezul brun
Este o sursa importanta de vitamina B, esentiala pentru buna functionare a tesuturilor, celulelor si organelor interne. Consumul de orez brun combate si previne diferite tipuri de tulburari de dispozitie.

3. Somonul
Este bogat in omega-3 care creste nivelul de serotonina din creier si regleaza hormonii stresului, adrenalina si cortizolul.

4. Ceaiul verde
Este bogat in antioxidanti puternici, cum ar fi polifenoli, catechine si flavonoide, si are numeroase beneficii pentru sanatate. Ceaiul verde are efect calmant si relaxant, reducand astfel stresul.

5. Avocado
Este unul din cele mai bune alimente ce combat stresul. Este o sursa bogata de proteine, minerale esentiale, vitaminele E, A si C. Ajuta la mentinerea sanatatii celulelor nervoase si reduce considerabil stresul.

6. Afinele
Sunt bogate in antioxidanti si ajuta la lupta impotriva stresului. Sunt bogate in vitaminele E si C, in magneziu si ajuta la diminuarea stresului.

7. Portocalele
Datorita continutului ridicat de vinamina C, A si B, sunt benefice la scaderea riscului de boli de inima si combat stresul. Pentru a te bucura de toate beneficiile aduse de portocale, este indicat sa bei zilnic un pahar de suc proaspat.