Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Incorporarea scortisoarei in dieta ar putea fi o veste buna pentru talia ta. Cercetarile sugereaza ca aceste condimente, cum ar fi scortisoara, ghimbirul, nucsoara si poate ajuta la cresterea senzatiei de satietate; ca urmare, ele pot ajuta la reducerea consumului de zahar.

Consumul de scortisoara a fost, de asemenea, legat de o mai buna echilibrare a nivelului de zahar din sange, imbunatatirea sanatatii inimii si imbunatatirea functiei creierului.

De asemenea, ghimbirul este considerat un aliment recomandat pentru topirea grasimii abdominale, deoarece ajuta la digestie si poate ajuta in controlul greutatii. Intr-un studiu din 2012, cercetatorii au descoperit ca participantii care au consumat o bautura de ghimbir fierbinte dupa o masa, au avut o zenzatie de satietate pentru mai mult timp.

De asemenea, in afara de a fi o bautura care ajuta la slabit, acest ceai ar putea avea beneficii digestive. Ghimbirul proaspat poate ajuta la calmarea unui stomac deranjat si te poate scuti de crampe. In acelasi timp, mierea ajuta la calmarea tusei persistente.

Cea mai buna parte? Aceasta bautura este foarte simplu de facut. Doar fierbe scortisoara si ghimbirul proaspat in apa timp de aproximativ 20 de minute, pentru a lasa aromele sa se infiltreze. Se strecoara, apoi se indulceste cu miere.

Urmareste materialul video, pentru a fi sigur ca ai parcurs toti pasii.