Dieta indiană - slăbești 8 kilograme în 7 zile

facebook email

stil de viata

Dieta indiană - slăbești 8 kilograme în 7 zile

Dieta indiană promite să vă scape de aproximativ 8 kilograme într-o săptămână și să vă ajute să vă detoxifiați organismul.

Atunci când ne propunem să slăbim, avem tendința de a urma diete foarte stricte, care reduc drastic aportul caloric cu care organismul era obișnuit, sau să apelăm la înfometare. Din păcate, astfel de obiceiuri produc efectele dorite doar pe termen scurt: pierdem în greutate rapid, dar punem la loc la fel de repede acele kilograme, poate chiar mai multe.

Dieta indiană, despre care vorbim astăzi, este un regim alimentar care promite să vă scape de până la 8 kilograme într-o săptămână. Conform programului alimentar, dieta indiană vă ajută să scăpați, în primul rând, de grăsimea nedorită din jurul taliei. În plus, dieta vă ajută să eliminați toxinele și vă redă energia.

Pe timpul dietei, este recomandat să beți doi litri de apă pe zi și să evitați alcoolul, sucurile de fructe, ceaiul și cafeaua îndulcite.

Ce trebuie să mănânci

Ziua 1 - în prima zi de dietă veți consuma doar fructe. Sunt permise orice fructe, cu excepția bananelor, strugurilor, lichee și mango, acestea având un conținut caloric mai mare. În rest, puteți mânca orice fructe vă plac și în orice cantitate, de câte ori pe zi simțiți nevoia.

Ziua 2 - a doua zi este dedicată legumelor. Puteți mânca legume în orice cantitate, fierte sau crude. Dacă vreți să consumați legume bogate ăn carbohidrați, cum ar fi cartofi sau fasole, asigurați-vă că le consumați în prima parte a zilei.

Ziua 3 - în ziua a treia veți consuma fructe și legume, adică o combinație a primelor două zile. Evitați cartofii, de data aceasta, pentru că veți lua carbohidrați suficienți din fructe.

Ziua 4 - în ziua a patra aveți nevoie de sodiu și potasiu, așa că puteți mânca până la șase banane. Chiar dacă au fost interzise în ziua de fructe, acum a venit și rândul lor. Puteți bea și lapte în această zi, până la patru pahare.

Ziua 5 - în această zi puteți mânca varză, roșii, brânză slabă. Puteți consuma și soia, așa că o supă de legume sau o tocăniță din legumele menționate poate constitui una dintre mese.

Ziua 6 - urmați aceleași principii ca în ziua cinci, dar eliminați roșiile. Asigurați-vă că beți suficientă apă.

Ziua 7 - ultima și cea mai importantă zi de dietă. Puteți mânca 100 g de orez brun, legume și suc de fructe proaspăt. Asigurați-vă că preparați sucul în casă și nu consumați suc de fructe îmbuteliat, pentru că acela conține o cantitate mare de zahăr.

Concluzii și contraindicații

Dieta indiană se încheie după cele șapte zile, în care puteți pierde de la cinci până la opt kilograme. Numărul de kilograme slăbite variază în funcție de greutatea de la care porniți, cât de strict urmați dieta și dacă faceți sau nu mișcare. Dacă doriți rezultate mai bune, nu luați în niciun caz de la capăt dieta imediat ce ați terminat-o. Așteptați câteva săptămâni, în care să aveți o alimentație moderată, după care o puteți ține din nou. Dacă suferiți de boli cronice sau afecțiuni ale organelor interne, consultați un medic înainte de a urma dietă. Niciun regim alimentar nu ar trebui să fie urmat fără acordul unui medic.

Vezi si:

Trebuie sa vezi si...

Câte calorii are un ou și ce substanțe nutritive conține?

Poșate sau omletă, fierte sau ochiuri - ouăle pot fi consumate într-o mulțime de feluri și incluse în multe combinații alimentare, nu doar la micul...

Ce este regimul flexitarian și cum ar putea salva planeta?

Regimul flexitarian are o mulțime de beneficii atât pentru indivizi, cât și pentru mediu.

Cea mai bună înghețată din Europa se face la Galați

O înghețată fabricată în România a obținut marele premiu la o competiție alimentară.

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei o linguriță de oțet pe zi?

Oțetul este benefic pentru sănătate și poate ajuta la tratarea anumitor afecțiuni.

Uleiul de cocos - periculos pentru sănătate?

Beneficiile uleiului de cocos sunt demontate de unii specialiști, care îl consideră periculos.

10 trucuri care te ajută să slăbești eficient vara

Vara este cel mai ușor să pierdem în greutate, iar aceste trucuri vin în ajutorul nostru.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta