O regula de baza a acestei diete este sa nu consumi alcool. Si asta pentru ca alcoolul mareste acidul uric in organism, lucru ce favorizeaza retentia de apa si blocheaza procesul natural de detoxificare a organismului.

In plus, este esential sa bei pana la 10 pahare cu apa pe zi pentru a accelera metabolismul si a elimina kilogramele nedorite. Vestea buna este ca acest regim te ajuta sa pierzi multi centimetri in jurul taliei.

Ziua 1:
Consuma numai fructe. Poti consuma orice fruct, cu exceptia strugurilor, bananelor si mango. Ai grija ca din dieta sa nu lipseasca pepenele rosu, portocalele, merele, rodiile si capsunile. Poti sa le consumi in ce cantitate doresti.

Ziua 2
Este ziua in care trebuie sa mananci doar legume, fierte sau crude. Poti chiar sa-ti incepi dimineata cu un cartof fiert. Astfel, vei oferi organismului suficienta energie si carbohidrati. Include in dieta si multe legume verzi.

Ziua 3
Este o combinatie intre prima si a doua zi. Aceasta este ziua in care trebuie sa mananci legume si fructe. Evita insa sa consumi cartofi.

Ziua 4
Daca in primele trei zile trebuie sa eviti bananele, acum e momentul cand poti sa consumi pana la 6 banane pe parcursul zilei. Poti sa bei chiar si pana la 4 pahare de lapte. Desi se spune ca bananele ingrasa, in acest regim alimentar, acestea actioneaza ca o sursa de potasiu si sodiu pentru organism.

Ziua 5
In aceasta zi mananca rosii, varza si branza de vaci. Poti consuma pana la 6 rosii. In plus, creste aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6
Poti sa mananci varza, branza de vaci si alte legume, dar fara rosii. Poti face cu acestea o supa gustoasa. Nu uita sa bei apa!

Ziua 7
Ultima zi a dietei este si cea mai importanta. Poti bea suc de fructe proaspete, poti manca o cana de orez brun sau alte legume.

Important:

  • Nu sunt permise sucurile de fructe in primele 6 zile.
  • Incearca sa cresti aportul de apa la 15 pahare din cea de-a cincea zi.
  • Evita sa bei cafea, ceai sau alcool.
  • Fa miscare 45 minute pe zi.
  • Legumele pot fi consumate sub forma de salata sau in stare naturala.
  • Supele pot fi consumate in cantitati nelimitate.
    Stai departe de fasole, pentru ca este bogata in calorii.