Dieta în funcție de grupa sanguină, regimul care te ajută să slăbești și să te menții sănătos

facebook email
Adaugă rețeta »

diete

Dieta în funcție de grupa sanguină, regimul care te ajută să slăbești și să te menții sănătos

Dieta în funcție de grupa sanguină este un regim care vă ajută să fiți sănătos și în formă maximă și să țineți la distanță anumite afecțiuni.

Dacă nu ați încercat încă dieta în funcție de grupa sanguină, trebuie să știți câteva lucruri despre acest regim de viață lăudat de mulți. În primul rând, dieta pe baza grupei sanguine este mai degrabă un stil de viață care vă ajută să vă mențineți sănătos și să vă adaptați alimentația la nevoile specifice ale corpului, și mai puțin un regim care vă garantează slăbirea.

Această dietă pornește de la principiul că, în funcție de grupa sanguină, fiecare persoană reacționează diferit la proteinele din alimente. Nutriționiștii au descoperit că alimentele au efecte diferite asupra indivizilor și, în timp ce unora le fac bine, altora aceleași alimente le pot provoca iritații, probleme digestive, stări de oboseală, indigestie și chiar pot agrava anumite boli.

Potrivit medicului Peter J. D'Adamo, 80% dintre oamenii care își adaptează alimentația la grupa de sânge raportează o îmbunătățire a stării de sănătate. Pentru a observa rezultate, spune specialistul, regimul ar trebui să fie ținut câteva luni, pentru a avea efecte asupra organismului.

Grupa de sânge 0

Cei care au grupa 0 se pot identifica cu vânătorii din epoca de piatră, a căror alimentație era bazată pe carne. Dacă aveți această grupă, alimentația voastră ar trebui să fie bogată în proteine și săracă în alimente care au la bază grâul și carbohidrații, în general. Este recomandat să faceți mult sport. Alimentele care vă ajută să slăbiți sunt: carnea roşie, fructele de mare, spanacul, broccoli. Pentru a evita să vă îngrășați, stați departe de fasole, porumb, linte.

Grupa de sânge A

Cei cu grupa de sânge A sunt mai degrabă apropiați de agricultură și sunt sfătuiți să reducă grăsimile din alimentație. Dieta voastră ar trebui să fie bazată pe fructe și legume, și cât mai puțină carne roșie și lactate. Sunt recomandate sporturile ușoare, care nu vă solicită foarte mult. Dacă vreți să slăbiți, este recomandat să consumați legume și uleiuri vegetale, ananas, soia, și să evitați carnea, carbohidrații, fasolea.

Grupa de sânge B

Cei cu grupa B au, în general, un sistem imunitar puternic și o digestie bună. Alimentația voastră ar trebui să conțină din belșug carne roșie, pește, fructe de mare și lactate. Este recomandat să evitați carnea de pui și, dacă vreți să slăbiți, aceste alimente sunt aliatele voastre: ouăle, ficatul, carnea roșie, verdețurile, ceaiul verde. Evitați produsele pe bază de grâu, lintea, porumbul, semințele.

Grupa de sânge AB

Aceste persoane fac parte din civilizațiile mai moderne și sunt o combinație de A și B. Alimentația voastră ar trebui să fie o combinație de stil vegetarian și carnivor-moderat, cu cantități moderate de pește și lactate. Dacă vreți să slăbiți, vă ajută lactatele, fructele de mare, legumele, ananasul. Este bine să evitați carnea roșie și să o consumați în cantități moderate.

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Dieta cu limonadă - slăbești 9 kilograme în 10 zile

Dieta cu limonadă este un regim de slăbit și de detoxifiere foarte eficient și cu rezultate vizibile.

Dieta cu ouă fierte - slăbești până la 10 kg în două săptămâni

Dieta cu ouă fierte este un regim de slăbit cu rezultate rapide, care durează două săptămâni și care presupune consumarea a două ouă...

Dieta Ketogenică - regimul care vindecă o serie de boli și vă ajută să slăbiți

Dieta Ketogenică, unul dintre cele mai populare regimuri de slăbit, a fost folosită mult timp ca tratament pentru epilepsie, după care i s-au...

6 sfaturi ca să nu vă îngrășați de Paște

Mulți dintre noi revin cu câteva kilograme în plus după sărbători. Dacă sunteți atenți la alimentație și respectați câteva reguli...

VIDEO | Cum să vopsești ouăle cu model ”galaxie”

Ouăle-galaxie sunt cel mai spectaculos trend în materie de vopsit ouăle de Paște anul acesta.

Dieta de 8 ore - slăbești până la 30 de kilograme, mâncând ce vrei

Dieta de 8 ore promite o scădere eficientă în greutate, fără înfometare și fără restricții alimentare.

Taguri

diete

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!