Cireșele sunt fructul minune al începutului de vară. Iar dieta cu cireșe vă ajută să vă detoxifiați organismul și să pierdeți în greutate eficient și sănătos. Durează doar trei zile și este foarte ușor de urmat.

Prețul cireșelor a scăzut în piețe, grădinile sunt pline de cireșe coapte, așa că este momentul perfect pentru a urma dieta cu cireșe. Acest regim de slăbit este foarte popular, pentru că vă ajută să pierdeți 3 kilograme în cele 3 zile de dietă.

Beneficii ale consumului de cireșe

Cireșele sunt o sursă nemaipomenită de fibre, antioxidanți, vitamine și minerale. Au puține calorii: 100 g de cireșe au doar 55 de calorii, așa că le puteți savura fără să vă faceți griji în privința siluetei.

Un alt beneficiu al cireșelor este că au efect diuretic și vă ajută să combateți retenția de lichide. Există studii care arată că un consum constant de cireșe scade riscul de boli cardio-vasculare, cancer, diabet și Alzheimer, efectele lor benefice fiind comparabile cu ale fructelor de pădure.

Dieta cu cireșe - ce mâncăm?

Dieta cu cireșe vă ajută să pierdeți în greutate 2-3 kilograme în cele trei zile, cu condiția să limitați numărul de calorii consumate în restul zilei. Puteți consuma cireșele ca atare sau incluse în smoothie-uri, împreună cu alte fructe.

Mic dejun: smoothie din cireșe, ananas și banană, ceai sau cafea neîndulcită

Prânz: salată de legume fără ulei sau supă de legume, o cană de cireșe

Gustare: o cană de cireșe, o cană de ceai de coada calului

Cină: legume sote sau la abur, o cană de cireșe

În timpul celor trei zile de dietă veți consuma numai cireșe și fructe și legume. Fără pâine, lactate, carne sau alimente procesate. Consumați zilnic doi litri de apă și ceaiuri diuretice.

Nu țineți dieta mai mult de trei zile. O puteți relua după câteva săptămâni, dacă doriți.