Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Ziua 1

E ziua in care se consuma doar fructe. Insa nu toate sunt permise! Nu ai voie sa mananci struguri, banane, litchi si mango. Ai insa avantajul ca le poti manca orice cantitate. Daca te vei limita numai la pepene rosu, ai sanse mari sa pierzi peste 1 kilogram din prima zi de dieta.

Ziua 2

Este o zi de vegetale. Ai voie sa mananci numai legume. Nu conteaza cantitatea, dar trebuie sa fie fierte sau crude. Ai voie sa mananci un cartof fiert intreaga zi. Legumele pe care le mananci in aceasta zi le poti condimenta cu oregano sau busuioc, pentru un plus de gust.

Ziua 3

Ziua a treia este o combinatie intre primele doua. Ai voie sa mananci orice cantitate atata timp cat este vorba de fructele si legumele permise. Bea multa, multa apa! In aceasta zi evita cartofii, pentru ca vei avea destui carbohidrati din fructe.

Ziua 4

In ziua a patra de cura ai voie sa mananci pana la 6 banane pe durata intregii zile. Si poti sa bei patru pahare cu lapte. Cum, in aceasta dieta, consumul de sare este redus, bananele iti vor asigura necesarul de potasiu si sodiu. Ai voie, de asemenea, sa bei un bol de supa foarte diluata la una dintre mesele zilei.

Ziua 5

E ziua in care poti manca rosii, varza si branza de vaci proaspata. Ai voie si bucati de soia. Bea din ce in ce mai multa apa! In aceasta zi poti sa mananci pana la maximum 6 rosii, dar trebuie sa cresti consumul de apa cu un sfert fara de zilele precedente. Scopul este sa iti cureti organismul de acid uric.

Ziua 6

In cea de-a sasea zi poti manca varza si branza de vaci, precum si alte legume, dar nu mai ai voie rosii.

Ziua 7

Poti sa bei suc proaspat de fructe, sa mananci o ceasca de orez brun si legume. Si bineinteles, mult apa!