Cum arată cel mai urât mirositor fruct din lume. Este INTERZIS în locurile publice

facebook email
Adaugă rețeta »

stil de viata

Cum arată cel mai urât mirositor fruct din lume. Este INTERZIS în locurile publice

Pare greu de crezut, dar există în lume un fruct care miroase atât de urât, încât consumul lui este interzis în anumite locuri publice.

Ai auzit vreodată de fructul durian? Este catalogat drept cel mai urât mirositor fruct din lume, iar consumul lui este, de multe ori, interzis în spațiile publice.

Oamenii de știință au analizat fructul de durian și au descoperit misterul din spatele mirosului groaznic pe care acesta îl emană. Originar din Asia de sud-Est, durianul emană un miros atât de urât, încât este interzis consumul lui în hoteluri și mijloace de transport în comun.

Fructul este de dimensiunea unei mingi de rugby și emană un miros greu de suportat atunci când este curățat. Cei mai mulți spun că este un amestec de miros de terebentină, ceapă, șosete murdare, o pubelă de gunoi și un cadavru în descompunere. E greu să-ți imaginezi că există un fruct care miroase la fel de urât ca toate aceste lucruri la un loc, nu-i așa? Și totuși, există.

O echipă de oameni de știință din Asia a analizat ADN-ul acestui fruct, pentru a se lămuri de unde vine mirosul neplăcut, dar și pentru a putea proteja specia. În 2008, existau doar 30 de specii de durian, cultivate pe o suprafață de 250.000 de hectare.

Cei de la BuzzFeed au făcut un experiment și i-au pus pe oameni să curețe durian, pentru a vedea cum reacționează când simt mirosul înțepător. Reacțiile lor nu mai au nevoie de nicio explicație.

Vezi si:
loading...

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Dieta Dukan, slăbești 5 kg pe săptămână și nu te mai îngrași la loc

Dieta Dukan este unul dintre cele mai apreciate regimuri de slăbit, pentru că te ajută să pierzi eficient în greutate și să nu mai pui la...

Unde mănânci cea mai bună pizza DIN LUME!

Cât de mult îți place pizza? Suficient de mult încât să faci o călătorie culinară pentru a mânca cea mai renumită pizza din lume?

Dieta disociată - slăbești 10 kg în două săptămâni, mâncând cât vrei

Dieta disociată te poate ajuta să slăbești până la 10 kilograme în 14 zile, fără să te înfometezi.

Știai că pizza și ciocolata te pot ajuta să slăbești? Iată cum!

Mâncărurile tale preferate, chiar și cele mai calorice, sunt inofensive chiar și atunci când ții dietă, cu condiția să nu exagerezi.

6 alimente pe care să le mănânci în post

A început Postul Crăciunului, așa că avem câteva sugestii de alimente care nu ar trebui să-ți lipsească din alimentație.

12 canale de YouTube de pe care chiar înveți să gătești

Rețetele online ne salvează atunci când nu știm ce să gătim, dar mai ales când nu știm CUM să gătim. Tu de unde ai învățat să...

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!