Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

In primul rand trebuie sa fugim de ce ne place cel mai mult pe lumea asta: cartofii cu carnea. Si asta pentru ca riscam sa provocam in stomacul nostru un adevarat razboi de enzime diferite. In al doilea rand, trebuie sa ne ferim de pastele cu carne. Pe acelasi principiu de mai sus, nu este indicata combinarea, la aceeasi masa, a carbohidratilor cu proteinele. Mai mult, incearca sa eviti total consumul painii in asociere cu pastele sau cu supa de carne si taitei.

In schimb, cereale cu lapte dau gaze. Sunt tot carbohidrati in combinatie cu proteine. Nici fulgii de porumb nu se asociaza cu produsele lactate. Feriti-va si de paine cu carne si oua. Este setul complet, digestia noastra va fi afectata cu siguranta pentru ca practic vom consuma portie dubla de proteine asociate cu carbohidrati.

Si daca aveati de gand sa va puneti fructe in cerealele cu lapte, mai bine nu! Fructele se consuma intotdeauna singure, la distanta de cel putin o ora de mese, deoarece folosesc enzime total diferite de toate celelalte alimente. Si nu in ultimul rand, nu ar trebui sa consumam niciodata orez cu carne. Din nou, carbohidrati cu proteine la aceeasi masa, care impreuna pot sa perturbe serios digestia. Este indicat sa consumi orezul doar in combinatie cu legume. Deci, ajungem la concluzia ca mancarea care ne place nu ne face bine. Dar e mai bine sa avem o sanatate la superlativ.